Hallå där 🙌🏼🌷

Första Maj ☀️
1/5 betyder att Freya blir fyra månader gammal, jag kan inte för allt i världen begripa vad de här månaderna har tagit världen.. så känner jag dock varje dag, ”har dagen redan gått?” Och varje morgon när hon vaknar och tittar på mig med sina rådjursögon och ler emot mig helt pömsig.. STANNA tiden är allt jag tänker, man vill liksom bara vara i just de ögonblicken konstant.

I veckan var vi iallafall hos BVC och det var första gången jag inte gick ensam med Freya. Den här gången var Roger med också och det var så kul att han fick träffa min omtalade Linn, haha, han sa att det vore kul att få ett ansikte på den där Linn.. världens bästa sköterska! Vi fick intro iaf om allt med mat vi nu ska börja med och nu vågar jag köra på och göra som jag känner! Vi började redan i förväg och det funkar kanon, ungen ÄLSKAR att äta och då är det bara att fortsätta och uppmuntra till allt med det!

Ingen brasa igår, men jag fick superfin lunch av Roger och idag tog han med mig till plantagen där jag fick välja blommor till lådan på balkongen och så fick jag en så fin bukett för vi skiljs åt lite nu ett tag... ❤️ han börjar ett nytt jobb på söndag och kommer vara borta nu i två veckor i sträck på andra sidan jorden känns det som (okej, längst upp i Sverige då) blir en jäkla förändring nu när vi är vana med att ha honom hos oss varje dag 😢 vi har ju åkt mellan Fagersta och Örebro också varann vecka så nu blir första månaden på ett tag vi bara blir hemma, både skönt och långtråkigt 🙈 ska pyssla och dona massor iaf, och fixa med hallonhäcken har jag lovat min husbonde 👩🏻‍🌾


Vi ska försöka fylla dagar ändå så gott vi kan 🤍 (och jävlar vad vi ska titta ifatt på hemmafruarna 😂🤷🏻‍♀️)

Godnatt!

Gillar

Kommentarer