🌷

Livet går på som det ska. Snabbt, roligt och tufft.
Ungefär så, att vara småbarns mamma är inte alls som jag tänkt mig, det är både ”lättare” och svårare än jag trott på samma gång. Nu har hon varit hos mig i fyra månader om en vecka, vart fan har den tiden tagit vägen?? 😭🤍🤷🏻‍♀️ vi har börjat med gröt på morgonen sedan igår, hon sitter själv med lite stöd, är en jävel på att flyta på rygg i badkaret och inte ett dugg rädd för vatten och hon har vuxit ur en hel del kläder! Vill bara stanna i det här jämt!!

Vi lever ju varannan vecka liv nu skulle man kunna säga, pendlar mellan Fagersta & Örebro eftersom Roger bor i Fagersta, det är väl inte min favoritgrej att göra om jag ska vara helt ärlig.. men man får kompromissa. Förhoppningsvis kan jag lura bort han från stan han med framöver 🤷🏻‍♀️🙈😆

Har varit väldigt stressad sista månaden och börjat få bakslag fysiskt pga det, så nu blir jag inskickad i meditationsmode typ av Roger när han ser jag ballar ur.. ja DET syns! Min käke svullnar, jag blir yr som blodtrycksfall, jag bråkar med allt och får stickningar i ben/händer.. det hjälper med vissa andningsgrejer.. måste komma igång med det på riktigt bara!

Nu ska vi snart på kalas, handla lite och sen hem och packa ihop Fagersta, imorgon åker vi mot Örebro igen 🤍 veckans projekt blir balkongen och plantera i min pallkrage och pyssla något fint ur min nya bok.
Jag längtar verkligen efter den här sommaren, hoppas inte Corona sabbar alla planer.. men det här blir den första sommaren på ca fyra år jag ska bada, vara ute i gräset, grilla, plocka massor med blommor, sola utomhus och bara vara ledig hela tiden med Freya 🤍🌷🎉 ska aldrig mer missa en sommar!

Puss!

Gillar

Kommentarer