Såhär blev blev tatueringen igår. Såå nöjd!! Dock blev den större än planerat haha men den syns ju iallafall.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsansvejsan från London!
Här kommer lite bilder från de två första dagarna på vår resa, jag låter bilderna tala för sig själv.
Idag är det tatueringsdags återkommer med bild på det sen..
/ M

Likes

Comments

Hej! Här kommer ett tips på en somrig och fräsch smoothie som är perfekt att ta med på språng. Passar perfekt till frukost, mellanmål eller när som helst egentligen.
Inspirationen till receptet hittade jag hos fina Sophia (http://fiiaan.se/category/recept/).
Här kommer mitt recept:
10 citronmeliss-blad
1 banan
Ca 3 dl fryst mango
Ca 1 dl vatten
1 ägg
Sen är det bara att mixa tills den är slät och fin!

Likes

Comments

LONDON!!! Som rubriken lyder om 9 dagar åker jag och min barndomsvän Sara till London i 5 dagar. Har aldrig varit i London men har hört mycket gott om det så mina förväntningar är skyhöga. Pls gör mig inte besviken London!!
Ser så mycket fram emot att mysa omkring, ta Instagramvänliga bilder, shoppa och umgås med Sara.
Är det något vi inte får missa under vår resa?! Någon resturang, museum eller något annat, ge oss tips!!
/ M
(Bilderna har jag snott från Pinterest)

Asså hur bild-vänligt ser inte London ut att vara?! Förvänta er myyycket bilder!

Likes

Comments

Godmorgon, jag önskar just DIG en bra dag!
Jag har bestämt mig för att försöka lägga lite mer energi på detta med bloggandet(?!) gillar fasiken inte ordet bloggande men aja. Jag känner att detta allmänna skrivandet om allt & inget och den positiva responsen jag fått på de lite mer ärliga inlägg är väldigt tillfredställande och jag gillar känslan av att jag kan inspirera någon med mina tankar eller ge en känsla av "jag är inte ensam i detta" med det jag skriver. Jag vet dock att det svidit i folks ögon att jag tidigare varit så ärlig i mitt skrivande samtidigt som jag i vissa situationer i mitt "vanliga liv" kan dra mig för att berätta den faktiska sanningen, men snälla låt min blogg vara min frizon, min öppna dagbok där du är välkommen men inte tvingad att läsa. Så snälla låt oss "Make Love and not war".
Min tanke är att ge tips & inspiration och ge er en inblick i min vardag. Tex genom inlägg med veckans tips, allmänt surr och veckan som varit. Har ni nå frågor eller något ni vill jag skriver/svarar på så är ni välkomna att kommentera!
Kärlek! /M
Bjuder på några bilder från senaste tiden.

Likes

Comments

Och igår var en sådan dag..
Hej, gillar inte att skriva deppiga inlägg för vet att folk stör sig på det men de är såhär livet är och kanske finns det någon som läser detta och finner inspiration eller igenkänning. Igår hade jag en riktig skit dag.. Jag hade ångestkänslor i bröstet och vela bara gråta. Känner mig så otroligt sliten av att kliva upp vid fyra och blir så stressad när livet måste flyta på trotts att jag är trött, haha. Blir så otroligt sårbar när jag är trött också vilket var fallet igår då jag fick lite kommentarer som jag antar inte var riktade som att vara negativa mot mig men som rörde upp känslor och gamla minnen hos mig så jag blev ledsen riktigt ledsen faktiskt. De kommentarer jag fick handlade om min mat-konsumtion vilket kan ses som fånigt men när man tidigare haft en dålig relation till mat och sin kropp och även idag har det under perioder fast inte i samma utsträckning kan de bli jobbigt att få höra de av andra. Men efter en löptur, lite youtube och fruktsallad kände jag mig på bättre humör och dagen slutade tillsist bra. Jag målade till och med lite inte så avancerat men på något sätt förlösande, jag kallar skapelsen Livet. Ibland är livet på topp & rosa och ibland är det i botten & svart precis som min målning.
De jag vill skicka med just dig som läser detta är att tänk på vad du säger för kommentarer till för dig okända personer för du vet aldrig vad personen bär på i sin ryggsäck och vad för känslor du kan väcka!
Tack för mig, önskar just Dig en fin Lördag!
/ M

Likes

Comments

Hej! I morgon är det precis 1 månad kvar står utanför skolan med en svindyr mössa och ett plakat i handen med en bild på mig själv, påväg att lämna den trygga oas som skolan trotts allt varit under mina år som elev. Snart är besluten mina där bara jag kan se till att drömmar slår in och att jag klättrar uppåt för att bli något. Jag är taggad på att se vad livet har att erbjuda, jag är redo att se hur långt jag kan gå men jag är rädd riktigt rädd, men innerst inne vet jag att allt kommer lösa sig tillsist. Allt kommer bli bra. Jag har sökt högskola, jag har gjort mitt bästa i skolan, jag har skaffat lägenhet och jag har en plan B om jag inte kommer in på programmet jag vill.
Just nu är jag ute på 4 veckors praktik på Sandvik för att förbereda mig inför kommande sommarjobb. De har varit mycket nytt att lära och tröttheten är brutal. Klockan 04:00 är inte en optimal tid för mig att kliva upp men jag börjar vänja mig. Såhär i början av tredje veckan känner jag att jag äntligen börjat förstått funktioner och samband hos maskinen. Och jag kan äntligen ta de någorlunda lugnt när jag står där ensam, hahah.
Bjuder på lite bilder från senaste tiden då det bland annat varit firande för mig som fyllt 19 år.
// M

Likes

Comments

Hejsan, hoppas allt är bra med er! Med mig är allt bra TROTTS all skolstress som just nu ligger och trycker över mig. Denna vecka har liksom varit en vecka som legat som en milstolpe eller vad man ska säga då de är späckat i schemat denna vecka med flera prov och muntlig redovisning. Men efter detta är de inte långt kvar! 🙌🏻 2 skolveckor sedan APL i 4 veckor och sedan är det det bara några få skoldagar kvar efter det innan the big day.
Sitter just nu på bussen och förbereder mig mentalt för plugg och backintervaller sedan blir de ett försök med tidig sänggång då vi har 4 h långt prov i morgon bitti..
Önskar er en super fin kväll❣
/ M
Bjuder på några bilder från senaste veckan.

Likes

Comments

Hej allesammans, hoppas ni mår toppen!

Studenten börjar närma sig med stormsteg och jag drömmer mig bort på pintarest för inspo till min studentskiva. Har bestämt mig för att ha rosa och guld som tema på min studentmottagning, lite barnkalas-aktigt kankse men ack så snyggt och sååå jag och det är ju trotts allt jag som tar studenten.. ;-)

Bilderna är hämtade från Pintarest och hur fin är inte blomstergruppen?! Sån ska jag göra punkt slut! ;-)

Likes

Comments

Hur snygga och våriga är inte dessa?! Passar perfekt till påsk också. ;-) By the best: Elin på StudioE 💅🏼

Likes

Comments