Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Inför ett 5 års jubileum nästa helg var jag ute efter nått nytt. Sprang på denna godbiten som är alldeles underbar att ha på sig. Kommer från KappAls limited edition kollektion som är gjort av mer hållbart material. All produktion sker i Sverige och ett exempel är att polyestern är gjord av återvunna PET flaskor. Lätt värd 499kr!

Kvällens stiltips!

Likes

Comments

Via danska tidningen Costume ( http://costume.dk ) fick jag ett tips om en app som heter kemiluppen. De har graderat skönhetsprodukter enligt en 3 stegs skala beroende på olika kriterier. Exempelvis om varan påverkar miljön, är hormonstörande eller allergiframkallande. Kollade direkt igenom min necessär och fick kasta min Eight our creme från Elisabeth Arden samt Touche eclat från YSL då båda har hormonstörande ämnen i sig.

Dagens tips! Ladda ner och gör en rensning. Speciellt bland produkter som du använder varje dag.

All we have is now!

Likes

Comments

Oktobers mest spelade låt får äran att inleda bloggens första inlägg, What About Us av P!nk.

Det är tack vare Säker Stil podden som denna blogg skapades ikväll. Ebba Kleberg Von Sydow och Emilia De Poret har ett avsnitt där de pratar om drömmar. Att man ska sätta ord på vad man drömmer om och VÅGA genomföra det. På en strand i Palma skrevs alltså min dröm ner och nu har första steget tagits. Vi får se vart det slutar.

Ambitionen jag har är att skapa en blogg där jag kan få utlopp för min kreativitet och skapa en plats för inspiration.

Välkommen att följa med!

Likes

Comments