Hejsan!
Mycket, riktigt mycket har hänt sen jag skrev här sist! Livet rullar på, jag har upplevt den hittills bästa och sjukaste helgen i hela mitt liv. Fyra dagars konstant fylla, festat med svenska FMX eliten, äntligen sett volbeat live och lärt känna sjukt mycket störda människor. Jag har påbörjat kampen med mitt lätt mc kort och jag har fått kontakt med crossklubben här hemma så snart blir det fullgas bokstavligt talat varenda dag. Jag ska dra med syrran till Cypern i augusti och någon dag blir det Wakeboard parken tillsammans med brorsan. Det ska jag minsann se till! Ja jag har så mycket att skriva egentligen så allt blir bara kaos, jag skriver mera sen! Här bjuder jag på lite bilder folket!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

God morgon! Startade dagen 06:30 och begav mig ut på en snabb promenad, får egentligen inte på grund av benen men solen sken, fåglarna kvittrade och det var alldeles för fint väder för att gå ned till gymmet och trampa på crosstrainern. Men jag tog ett relativt lugnt tempo och njöt varenda sekund av sträckan jag gick. NRJ i hörlurarna och projektdrömkropp i huvudet. Mer taggad än jag varit på riktigt länge, fan vad jag längtar till att bli smal på riktigt. Men det kommer, är glad att jag ens hinner med träningen för nu är det mycket i mitt liv vill jag lova. Jobb, skola, oinlämnade uppgifter, tävlingar och träningar i skyttet. Det är inte en lugn stund på dagen. Inte en enda. Men på en vecka så är första året av gymnasiet avklarat, sommarlov framför oss. Bokat bråvalla med bästa syrran och allt känns som att det kommer bli riktigt bra.

Nej nu ska jag springa och byta om, packa väskan och springa till skolan. Nervös inför ett prov i NKK idag, jag har helt missat övningsfrågorna, det är säkert inte svårt men jag kan inte låta bli att bli nervös.
Likes

Comments

Känslan när han som varit min käresta, min livsglädje, mitt hjärta under snart ett års tid knullat en annan. Läs 20 år äldre dam än mig, bakom min rygg och går in i officiellt förhållande inte ens två veckor efter att det tagit slut mellan oss två. Mums, helt oslagbar känsla. Herregud vad sjukt fel man kan ha om människor, galet hur lurad jag har varit, sinnessjukt hur mycket jag skäms över att ha litat på honom. Samt helvete vad jag gläds åt att veta att jag är och var den bästa flickvän han kommer få någonsin. För vettigare tjejer kommer se igenom hans skit direkt och sämre stannar nog gärna. Ett bevis nu. Jag menar, jag var bättre hur tänker hon överträffa det?

Men men egentligen mest upprörd över att jag litat på allt under förhållandet och att jag stannade mycket längre än vad magkänslan sa åt mig att göra. Men nu är jag singel, har mina fina vänner, sommaren fullbokad och börjar knyta kontakter med massa trevliga, genom snälla svenska kroppsbyggare. Ja jag har helt enkelt bara bra tider framför mig.

Likes

Comments

Mycket i huvudet så här kommer ett tankspritt inlägg om -ja ska vi kalla det livet? Morsdag idag och jag hoppas att alla som läser det här har någon att fira idag, kanske inte mamma men någon kvinna i ert liv som ni uppskattar. Som faktiskt betyder något för dig. Det tankarna går runt just nu är hur lätt man tar människor i sin omgivning för givet. Eller man visar inte sin uppskattning tillräckligt mycket tror jag (över lag). Man visar upp sina bra sidor utåt, man går till jobb/skola och har fixat till sig. Man fräschar upp sig om man utstrålar de bra sidorna. Men hemma, där vi spenderar tid tillsammans med dom som är viktigast. Då kan vi gå runt och se ut hur vi vill, sitter med fötterna på vardagsrumsbord och rapar efter maten. Varför?

Absolut så kan ett sätt att se på det vara att man är "sig själv" med familjen, man behöver inte göra till sig för dom avgudar och älskar dig oavsett vad. Jag personligen tycker dock att det är super tråkigt, visa dina fina sidor för dem som faktiskt uppskattar att se dem.

Oj nu handlade det ändå inte om det jag skulle skriva om.. Men drar allt kort och gott här. Jag är otroligt lyckligt lottad med de personer jag har i mitt liv. Alltså dom som verkligen betyder någonting. Klasskompisar, kollegor, lagkamrater, sambos, vänner osv kommer att komma och gå. Hela tiden. Dom som verkligen betyder något är familjen, och vilka som är familj för just dig är det bara du som vet.

Likes

Comments

Ännu en helg har passerat, rent utsagt flugit iväg. Inte hunnit med allt som jag egentligen skulle hunnit med men jag har haft en riktigt bra helg, kanske just därför? Spenderade fredagen ute hos Jocke och vi hade jätte trevligt dom som var där. Ett tips ifrån fröken, ha inte på dig saker som hänger ifrån dina kläder om du inte vill bli attackerad av katter.

Igår storstädade jag mitt badrum och jag skulle fan kunna äta maten ifrån golvet där inne nu. Så rent är det, grym känsla. Även om jag har det stökigt så hatar jag äckligt, det får bara inte vara smutsigt.. Jobbat idag och snart ska mina kära morföräldrar komma över på en fika för att det är morsdag. Har egentligen massa vettigt att skriva men det kommer fram mot kvällen.. Helt sjukt vad livet kan ändras på ett ögonblick.

Likes

Comments

Ny dag innebär nya möjligheter och självklart nya hinder. Dagens schema är fullspäckat ska börja med att gå till skolan och skriva prov, färdigställa en engelska uppsatts och göra klart min kulo inställning i mitt bås(el saker), efter det ska jag tillsammans med bästa vännen bege oss mot åkersberga och vidare därifrån till de brinnande orterna. Eller jag vet inte, har inte kollat nyheterna ännu. Har det brunnit i Botkyrkabyggden? Så det blir några timmar på resande fot, men med gott sällskap så är det ju bara roligt. Det vet alla! Så jag agerar som vanligt kartläsare, eller gps kanske, nej kalla mig vägvisarn. Eller... Nej. Men ni förstår grejen.

Har varje fall saker att göra hela helgen vilket är jävligt skönt, saknat att prioritera mig själv och göra planer utifrån mitt liv.

Likes

Comments

Bra och dåliga dagar är någonting som kommer att fylla dit liv oavsett hur gammal du är, vem du är och vad du gör med ditt liv. Men man kan göra ett par saker för att minimera de dåliga, glöm inte bort att prioritera dig själv och ditt eget välmående. För gör du inte det så kommer du inte kunna ge dina bästa sidor till dina nära och kära. De personer som faktiskt betyder någonting för dig. De som aldrig kommer lämna din sida, glöm inte bort att visa din uppskattning till och för dem. Väntat på den här dagen länge nu och trodde det skulle vara riktigt jobbigt. Förvånansvärt nog inte, uppenbarligen för att det har tagit mer än vad det har givit den senaste tiden. Tråkigt att omständigheterna är som dom är, men å andra sidan så skapar personer omständighet själv. Via indirekta val och handlingar, personer visar dig vart dem står och ifall de tillhör den lilla skaran personer som kommer följa din sida till döden. Jag vet vilka jag har där, av de som jag träffat hittills. Helt övertygat om att jag inte träffat alla än, de kommer. Jag har så mycket planer och vill komma så långt, på den vägen kommer jag möta folk som vill hjälpa mig nå mina mål och folk som aldrig kommer förstå vad min passion är...

Nu blev det långt och fyllt av gåtor, som en klokare uggla tänker jag gå till sängs idag. Tänker även dela med mig av en hel kass bild av dagsformen, egentligen inte ens en dagsforms bild utan skulle fota brännan på ryggen haha. Men jag ser tydligt att jag tappar kroppsfett. Åh vad jag längtar till att hitta en person som delar sina drömmar om att stå på fitness scenen med mig. Hallå vart är ni?


Likes

Comments