Det är väll klart att man börjar året med att bryta sina nyårslöften... Men det är inget att gråta över.

Som rubriken lyder så börjar säsongen och inte vilken som helst utan den som sätter grunden för hela året!

Jag pratar såklart om grönsaker, nu är det dax att börja så de första fröerna.

Jag har bara börjat lite lätt med att dela ett mjölkpaket, fylla den med matjord och lägga ner en skiva av en tomat vi hade till lunch och på med plastfolie som hade några hål i sig och vips...

Så här vi ett mini växthus!


Jag kan också dela med mig av att det har inte hänt speciellt mycket på husfronten, vi ska snart få reda på hur bygglovsansökningen har gått och vi ska få vårat hus i augusti-september. Alltså är inte det så aktuellt för stunden, vilket är bra för vi har ganska mycket annat att fundera över.

Nu ska jag laga till en Gulach soppa och ha en mysig kväll med min sambo.

Kram

Fröken Klara

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gott nytt år allihopa!


2018 kommer för mig att bli ett spännande år...

Min sambo och jag ska böja bygga vårat dröm hus, jag ska förhoppningsvis starta upp ett företag utifrån en idé jag har samt att vi har en liten hemlighet på gång.

2018 är ett nytt odlings år med nya utmaningar från alla håll. Nya grönsaker/frukter/rotfrukter att odla, nya recept att ta sig ann och dela med sig av.

Jag är inte den som brukar ha nyårslöften eftersom jag är som alla andra och håller dem inte. Istället har jag lovat mig själv en utmaning. En utmaning där jag ska äta bättre, röra mig mer och framför allt tillbringa mer tid med min sambo, rå om varandra liksom.

Sen ska jag försöka bli bättre på att blogga 😄


Jag hoppas att jag kan inspirera er med allt vad jag har att erbjuda, ha en helt fantastisk dag och ha ett Gott nytt år! ❤🍾

Likes

Comments

Hejsan, mitt namn är Klara Lindqvist. Jag är 20 år gammal och bor ihop med min sambo och 5 katter.

Mina intressen som jag tänkt dela med mig av här är att baka, laga mat, odla, göra en fin trädgård och så mycket mer. Man kan säga att jag är en ung, kvinnlig Ernst Kirchsteiger.

Jag hoppas att ni ska bli inspirerade av det jag kommer dela med mig av.

Kram

Fröken Klara

Likes

Comments