Tankar kring lillasyster

Undrar vad som snurrar i Hugos huvud kring lillasyster? Hur mycket förstår han och hur mycket tycker han är konstigt och helt ointressant? Förmodligen är det mesta konstigt och intressant. Konstigt är ju bara förnamnet när man tänker på det.. mamma har en mage som växer, där i finns lillasyster och snart har vi en bebis som ska bo med oss. Vi handlar och tvättar kläder till henne men hon finns inte. Hur hänger det ihop liksom?

Hur är väldigt noga med att berätta för oss om något är lillasysters, som när vi tvättade igår och han la in tvätten i tvättmaskinen. Allt från polarn och pyret som är rött och vitt är lillasysters om ni frågar honom. De små napparna är han väldigt fixerad vid men han vill bara hålla i dom, inte använda dom med tanke på att det är lillasysters. Frågar bi honom om han är en bebis säger han snabbt nej och lägger handen på min mage.

Jag ser verkligen fram emot att få se ert första möte och få se Hugo utvecklas som storebror, ska bli så häftigt. Är väldigt glad över tidpunkten hon är beräknad, att det är så nära semestern så Emil också får ta mycket del av den första tiden som fyra i familjen och inte längre tre.

/ e.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229