Något jag gjorde denna vecka som var planerat
Förbereda utflyttning ur läggan, dvs jag började flyttpacka.

Något nytt jag gjorde denna vecka
Startade upp denna blogg. Hurraaa!

Ett tips efter veckan som varit
Våga möta ångesten, det är enda sättet att bli fri den på riktigt.

Veckans tacksamhet
Mina närmaste människor, ni är bäst. Punkt slut.

Godaste jag ätit
Laxmiddagen igår var ett slag för sig. Ni vet när man är sådär vrålhungrig pga ej ätit på flera timmar och julshoppat. Åså LAX på det. oh my!

Veckans känsla
Denna vecka har verkligen varit hög och låg på känslofronten. Ett enda virrvarv. Men nu är peppen åter, så fint!

Att se fram emot nästa vecka
Avslutad flyttpackning. Uppesittarkväll enligt tradition. Julafton. Kvalitetstid med familjen. JULMAT. Äkta vinterpromenader. Ev skidåkning. Osv.

Likes

Comments

Jag vill börja skriva igen. Det finns så mycket jag vill dela med mig av, högt som lågt. Om en månad kommer jag vara bosatt i Stockholm, på riktigt. En norrlänning på vift. Men det pirrar i kroppen när jag tänker det, samtidigt som det också till viss del skrämmer mig. Det känns viktigt att dokumentera denna tid. Jag vill kunna titta tillbaka och minnas.

Min flytt började nu under helgen som var. Även om jag bor i en etta så är det otroligt mycket förarbete som behövs göras. Å även om jag endast har bott i den här lägenheten i två år har jag lyckats samla på mig så mycket. Både materiellt, minnen och känslor. Jag tänker inte dölja att separationsångest drabbat mig ett flertal gånger under dessa dagar. Min lägenhet, en vän och trygghet som har funnits där i ur och skur under dessa två år. Stundtals har jag inte trivts här och beklagat mig över den minimala ytan, men idag ser jag bara på lägenheten med kärlek. Min första egna lägenheten. Jag hoppas och tror att denna plats alltid kommer att ha en speciell plats hos mig. Å jag vet att jag kommer bli nostalgisk när jag tänker tillbaka på den. Det känner jag redan nu så starkt. Trygga fina lägenhet, jag kommer sakna dig.

Men nu hinner jag inte skriva mer, men vi hörs snart igen. Puss.Likes

Comments