8 januari 2021 - Två överraskningar

Vardag, Lite allt möjligt

Idag har jag inte fått hälften av det jag borde tagit tag i gjort. Jag har varit trött och haft problem med magen, som jag väldigt ofta har. Men två trevliga saker har hänt!

När jag tittade på min mobil på morgonen fanns där ett sms från en blomsterhandel, som ville att jag skulle bekräfta min adress, för att det skulle komma ett blombud under dagen!! Wow! Aldrig nånsin tidigare fått blombud!! Och jag hade inte den blekaste aning om vem det kunde vara ifrån och varför.

Vid 12-tiden kom posten. Där låg ett grattiskort (fyllde år den 26 dec) från en vän och gammal klasskamrat från grundskolan. Hon bor i Paris och vi har mest kontakt på messenger. Vi har setts två gånger de senaste 20 åren eller så...Hur som helst så var vi jättebra kompisar i skolan och de senaste åren har vi kommit varandra närmare igen, fast på avstånd då. Här om dagen nämnde jag för henne på messenger att jag inte mår så bra, att julen har varit väldigt jobbig och så. Och idag damp det alltså ner ett jättegulligt kort där hon skrivit jättefina saker som verkligen lyfte mig lite.

Exakt en timme senare ringde det på dörren. Det var blombudet. Jag fick blomman på bilden och en strut med chokladhjärtan till. Från en hemlig beundrare....Nä, inte riktigt! Det var från en elev och hennes familj!!!! Flickan var inte i skolan dagarna före jul, så det här var en sen julklapp. Klart uppskattat! Hur trevligt som helst att få ett blombud mitt i mörka tråkiga vintern, när dessutom hela livet känns just mörkt!

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,

Men så fint. Vad gulligt. Du är värdefull❤

nouw.com/blackout
Blackout
Blackout,

Ja, och boka in tid för nada-akupunktur. Kanske shiatzumassage.Jag får lite för mig att du på nåt sätt kanske behöver närhet men trygg sådan och lite distanserad. Då passar shiatzumassage bra. mkt känslor som fastnar i kroppen också. Googla bara på närmaste akupunktör med de kunskaperna där du bor. Def värt att testa. Mig kan det lugna ibland. Hjälpa till lite åtminstone. Ibland kan man få det genom landstinget och psyk. Det har jag fått. Du kanske kan fråga dem. Säg att du hört talas om det och om det går att få.

nouw.com/blackout
FrokenA
FrokenA,

Du har rätt, jag behöver och längtar efter närhet och massage är underbart. Men jag antar att det måste vänta lite, tills den värsta covid-vågen passerat...Tack för alla jättebra tips!

nouw.com/frokena
fibrolivet
fibrolivet,

Men vilken fin överraskning från din elev. Det måste värma i hjärtat❤️ Och så härligt att du hittar tillbaka till din vän och att faktiskt få trevlig uppbyggande post i sin postlåda

nouw.com/fibrolivet
Ingajohansson
Ingajohansson,

Så gulligt 🥰 känner din känsla ❤️

nouw.com/ingajohansson
Madelena
Madelena,

Så fint gjort. Hade också blivit väldigt glad om jag fått det av någon. Den familjen uppskattar helt klart dig då dom gör en sådan här sak. Vad kul att ha fått kontakt med en gammal vän igen. Detta med internet har verkligen fått världen att krympa.

nouw.com/madelena
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,

Vad fint! 😊 och grattis i efterskott! kram

nouw.com/aflyingbutterfly
FrokenA
FrokenA,

Tack fina du! Så länge sen! Jag saknar verkligen kontakten med dig❤

nouw.com/frokena
Susann,

Vilken glad överraskning 👍🏾 kul att du är tillbaka här, har saknat dina inlägg, kram

zinnie.se
Lena
,

Detta måste du ta som ett kärleksfullt och varmt erkännande för ditt arbete som du gör för eleverna. Vilken uppskattning, ta emot och njut <3