They tried to bury us. They didn’t know we were seeds.

Jag fattar inte varför det känns så konstigt att lägga upp bilder med naken mage tagna hemma? Jag har inga problem alls med att gå omkring i bikini på en båt eller strand, men bara för att jag är hemma känns det urknepigt? Så... exponerat? Och mönstret på de här badkläderna, eller vad jag ska kalla dem, känns helt jäkla galet här, fast när jag var på båten, i solen, hade jag nog bara tyckt att det var kul? Alltså det här med att bli av med väskan har ju fått mig att fundera en massa och en sak som jag har kommit på är viktig är att jag inte "måste" ha en viss stil Jag kan vara vilken stil jag vill, när jag vill. Så länge som jag inte har behov av att identifiera mig själv "som nån som" (bär svart, bara har märkeskläder, alltid har klänning, jämt är enfärgad) så spelar det ju ingen roll att andra människor gör det, och inte hänger med när det svänger, eller hur?

Ja. Jag är ofta sobert enfärgad i mättade och mörka toner. Och nej, jag är inte ofta stormönstrad. Men när jag vill vara det så är jag det helt enkelt. Det här är faktiskt också en av fördelarna med att vara singel! Det finns ingen som älskar mig just för att jag har en viss stil, ingen som tycker att jag är pinsam om jag har hatt, storblommigt eller en illrosa bikini med gula undulater på!!! För det är precis vad jag sydde mig, även om jag inte fick tillfälle att använda den.

Tyget hittade jag för flera år sedan i Ohlssons stuvlådor, det är en baddräktslycra som aldrig skulle komma i närheten av Panos Emporios fabriker, om man säger så. Toppen/överdelen är sydd efter Jalies 2563, men jag har moddat lite och jag fodrade framstycket. Kjolen är i Jalies 2796 (Runners skirt). Trosorna har jag kopierat från några bra gamla trosor och satt på en bra dubbelvikt linning, så att man kan ha den både upp och nervikt. Jag är osäker på om jag verkligen skulle använda dem med linningen uppvikt, det blir en väldigt stor byxa då, men kul att kunna variera sig möjligen. Jag hade nog inte solat i den stora toppen heller, men när man rör sig upp och ned i gummibåtar och "håller på" vid vatten hela tiden så är det rätt nice att ha kläder som torkar på en kick, och som inte skrynklar när man langar ner dem i hytten heller. Ja, ja, det blir ett annat tillfälle.

Jag tror alltid att jag ska träna lika mycket på semestern som jag gör hemma, så jag gör alltid rum för träningskläder. Tll den här resan visste jag ju att det inte skulle bli någon löpning alls, så det behövde jag inte kitta mig för, men jag brukar må bäst av att inte helt låta bli att träna, så jag sydde ett par extra korta hotpants av cora-mönstret (Jalie 3462) också i Ohlsson-tyg. Dem kommer jag garanterat att använda i sommar, i alla fall till styrketräning, de kan vara på gränsen till för korta för löpning...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229