Kanske ingen annan ber för dig? Kanske allting är ängladamm?

Min ex-man sa många saker och alla var inte dumheter. (Nu försöker jag anlägga en skojfrisk ton här, det finns inga hard feelings kvar längre.)

En av de bra saker han sa om löpning, när vi talade om förmågan att springa milen var "det sitter bara i huvudet".

Alltså det här med att springa milen... för er som inte springer så vet ni inte vad jag menar, och ni bryr er säkert inte, för er som springer kanske det inte heller är en grej om ni är vana att alltid springa långt. För mig har milen oftast varit en normal träningstur, men om det går en period när jag inte springer så mycket, om det är väldigt dåligt underlag en vinter tex eller om jag är skadad, då blir milen en grej. Det känns som om den är en mur eller en tröskel eller jagvetintevad, men jag undviker den. Jag "kan" inte eller jag "orkar" inte eller "hinner inte" springa just milen. Jag kan ligga och nöta på 7-8 km flera gånger i veckan, men se milen den knäcker jag inte.

Men så häromdagen, när jag hade sytt mig ett par nya Cora (från Jalie) i det underbaraste blommiga träningstyget från Pinecrest/Fabric.com, och jag hade gjort "bendover-testet" på ett nytt och innovativt sätt, då kände jag att de nya tajtsen var värda en mil, de krävde en mil, baske mig! Ja, jag hade sytt små "tossor" också, men dom har jag mest när jag lallar runt hemma, de springer jag inte i.

I alla fall så värmde jag upp och skrämde upp och skrek upp mig lite grann och sen stack jag ut. Och krossade den där jäkla milen med att springa 11km och inte ens vara särskilt trött efteråt. 

Som sagt - det sitter i huvudet.

Gillar

Kommentarer

Lilla Barn
Lilla Barn,
Du är bäst bäst bäst bäst!❤️❤️❤️
frkwiberg
frkwiberg,
Du kan vara bäst Lilla Barn!!!nouw.com/frkwiberg
Eva
Eva,
Vad syr du de byxorna med för maskin? Overlock, flatlock? Vad jättefina!evastaffan.wordpress.com
frkwiberg
frkwiberg,
Tack! Jag overlockar sömmarna först, sen syr jag en coversöm ovanpå. Hållbart, snyggt och inga sömmar som skaver!nouw.com/frkwiberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229