800 grader du kan lita på mig du kan lita på mig

Förlåt! Hettan knäckte mig nästan denna gång så det är kanske mitt fel att det är så himla mycket svalare nu, jämfört med förra veckan... Jag gick nämligen och önskade mig det så intensivt i helgen, så less på värmen att jag inte visste var jag skulle göra av mig själv.
När hettan var som värst försökte jag springa riktigt tidigt på morgonen, men redan klockan åtta var det 24° och tidigare än så kommer jag inte upp när det är semester.
För att alls uthärda sydde jag ett par nya, korta löptights, kortare än de andra jag har. Eftersom mina lår möts även när jag står rätt upp och ned, och jag dessutom springer väldigt rakt - som på snöre - kan jag inte ha för korta brallor. Det blir helt enkelt skav.

Jag har trott att Jalies korta variant av Cora skulle bli för kort och därför har jag inte förrän nu sytt dem, utan själv kortat det långa mönstret en bit. Nu sydde jag dock deras korta variant och blev supernöjd! Inget lårskav alls! Nu får de ligga till sig ett tag, tills nästa värmebölja kommer, eller till jag drar söderöver igen, vilket som nu kommer först.


Tyget är som vanligt från Pinecrest/fabric.com, jag använder i princip inget annat till träningskläder längre

Gillar

Kommentarer

Anna Erixon
Anna Erixon,
Hej! Jag springer också och förra sommaren ville jag ju springa fast det var hela tiden för varmt....då kom jag på att jag kunde ta på mej löparkläderna och en keps, duschade svalt, tog på mej strumpor och skor och sprang iväg. Det var magiskt! Helt perfekt! Som att jag blev mitt egna kylskåp, rumpan var lika kall och rosa när jag kom hem som efter ett löppass mitt på vintern!
frkwiberg
frkwiberg,
Wow, det måste jag testa!nouw.com/frkwiberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229