Header

Precis som vi skrev i förra inlägget så ska vi även rösta fram årets jultomte till vår årliga julshow.

Så rösta fram din favorit 😍💘

1. Emma har varit i stallet i flera år och varit en stallvärd bra länge. Hon älskar att berätta roliga historier och får alltid folk att skratta. En glad tjej med mycket personlighet som vet vad hon vill. Hon älskar att vara i stallet och hennes favorithäst är Max.

2. Alicea började rida för ett tag sen och har varit stallvärd i några månader nu. Hon är sprallig och framåt och vill hela tiden göra något. Massa energi här. En sån fin tjej som jobbar hårt. Hennes favorithäst är smulan!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är det snart dags för vår årliga julshow och vi har i år valt att hålla en tävling för att utse årets lucia och årets jultomte. De som vinner kommer få rida luciatåget. Nedan ser ni nominerade för årets lucia samt årets jultomte.

Rösta på din favorit nedan! 💘

1. Eilin är 14 år och har ridit på ridskolan i många år. Hon är populär bland barnen och är alltid glad och positiv. På fritiden gillar hon att vara i stallet och umgås med sina kompisar. Hennes favorithäst är vossan.

2. Esmée är 12 år har ridit på ridskolan ett tag nu och har snabbt blivit populär bland alla. Hon har alltid ett leende på läpparna och vill hela tiden lära sig något nytt. Hon gillar att vara i stallet på sin fritid och hennes favorithäst är lillen.

3. Ida är 14 år gammal och har ridit på ridskolan i flera år. Hon har varit stallvärd länge och är jämt glad och försöker få alla att vara med. Att vara med kompisar och hänga i stallet är det hon gillar att göra mest. Hennes favorithäst är Action.

4. Felicia är 14 år och har hållit på med hästar i större delen av sitt liv. Hon är lite blyg till en början men när man väl lär känna henne är hon en jättefin tjej. Hon älskar att vara i stallet och att umgås med sina kompisar. Hennes favorithäst på ridskolan är Action men hon har också 2 medryttarhästar som hon älskar.

5. Elsa är 12 år och har ridit på ridskolan väldigt länge nu. Hon är den där tjejen som alltid peppar andra och försöker få folk att våga utmana sig själva. En genomsnäll tjej som alltid är glad. Hon älskar att vara i stallet, umgås med kompisar och spela fotboll. Hennes favorithäst är Blända.

6. Rebecca är 12 år och har varit i stallet ett tag nu men är helt ny som stallvärd. Däremot lär hon sig snabbt och har redan kommit in i alla rutiner. En glad och framåt tjej som älskar att få andra att skratta. Hon gillar att vara i stallet och umgås med sina kompisar. Hennes favorithäst är Aija.

Likes

Comments

Nu på söndag är det äntligen dags för höstens första värdinnemöte. Vi från USEK som kommer va med och vara ansvariga för värdinnorna och deras utbildning är så taggade!! Vi har flera projekt på g som vi vill utveckla tillsammans med de härliga tjejer som varje vecka hjälper till ute i stallet frivilligt. Men samtidigt blir vi påminda om att de flesta av dessa härliga tjejer börjar bli äldre och därför kommer gå längre i skolan.

Så därför vill vi passa på att bjuda in våra andra härliga tjejer och killar på ridskolan från åldrarna 9-18 som kan tänka sig att vara värdinna och hjälpa till någon dag i veckan. Det är bra om du har förkunskaper inom ridning men du behöver inte kunna allt för det ska vi förhoppningsvis kunna lära dig! :)

Varmt välkomna och hoppas vi ses!

// Matilda och Cecilia 


Likes

Comments

Hejsan allihopa! Efter några års väntan har vi äntligen påbörjat renoveringen av vårt egna rum, då bygget av rummet blev klart förra året och därefter valde vi att låta personalen ta det som kontor och vi tog över deras gamla. Efter hårt slit av städning har vi idag målat klart det sista lagret på de vita väggarna! Nu återstår en vägg med useks egna färg och lite små fix sedan ska vi flytta in! Här kommer en sneak peak på hur arbetet går! Här drar vi även stilen med sopsäckar som arbetskläder!

Likes

Comments

Halloj!

I helgen anordnade vi i USEK en grillkväll för alla medlemmar, det blev totalt 16st glada tjejer som samlades. Vi grillade hamburgare tillsammans och skålade för Ryttarklubben som nyligen blivit skuldfria efter en period på tio år, det blev en lyckad kväll med massa lek och stoj! Vi hade bland annat tävlingar och brännboll och sedan sov vi över i stugor samt tält, mysigt tycker vi. Vi ser fram emot nya och fler aktiviteter i höst och hoppas alla får en bra sommar!

Likes

Comments

Hej allihopa!

Idag har Matilda och Cissi haft möte med värdinnorna då de två ska ta lite mer ansvar över värdinnorna till hösten. De presenterade sig och bjöd på lite fika, tyvärr togs det inga bilder men vi bjuder på en gammal bild på några av våra duktiga värdinnor som vi har i stallet :) Våra värdinnor är från åldrarna 12 till 18 och hjälper till frivilligt i stallet ca 3 timmar per vecka och som tack för det får de rida varannan fredag gratis. Ett perfekt tillfälle att få tillbringa lite extra tid i stallet och samtidigt få ett tack för hjälpen!


Ni kommer få lära känna värdinnorna lite mer till hösten då vi ska presentera de här på bloggen och även på vår insta @Frkusek

Likes

Comments