Etter jeg studerte kunst og håndverk, har jeg blitt i større grad mer interessert i kunst. Personlig liker jeg non figurative malerier. Malerier der man selv kan tolke og bare drømme seg bort i fargene og kontrastene. Å male har blitt terapi for meg. Særlig nå om dagen når tiden egentlig ikke stekker til og frustrasjonen bare øker for hver dag som går. Derfor gikk jeg en tur innom Søstrene Grene å kjøpte blankt lerret og en helt nydelig gråblå farge, som jeg supplerte med hvitt og sølv.

Teknikken jeg benyttet meg av er latterlig enkel! Jeg brukte en rund svamp og "stemplet" malingen på og blandet fargene på selve lerretet. Personlig elsker jeg hvordan bildet ble seende ut. Det er bare så fint, og så vanvittig lett å male!

Skulle man kjøpte et slikt bilde i en butikk ville det kostet flesk. I interiørbutikken jeg jobber, ville dette ligget på over tusenlappen. Maleriet har fått hedersplassen over skjenken.

Likes

Comments

Igjen har vi kommet til den årstiden jeg misliker mest.Greit, sommeren er deilig med varmere vær, grillmat, havbris og båtturer, menpå en annen side hater jeg sommeren!

Jeg kvier meg hvert år til å kjøpe årets bikini. Jeg  virkelig hater det! Jeg går fra butikk til butikk og kjenner angsten kommesnikende og øynene blir mer og mer blanke etter hvert besøk i prøverommet. Jegbegynner å svette, kjenner meg ydmyket og vil helst gravlegge meg under dyna imin egen seng, mens jeg trøstespiser alt som er søtt og godt og gråter. Somsagt; jeg virkelig hater sommeren og angsten jeg får av bikinishopping.

Jeg har en formfull kroppsfasong. Jeg har brede hofter, storrumpe og over gjennomsnittet store bryster. Og det er greit, kroppen kan jeggjøre noe med og det er også planen, men en slik endring skjer ikke over natta.Det er bare å innse at sommerkroppen 2016 ikke er optimal dette året heller.Men hvorfor skal det likevel være så jævlig vanskelig å kjøpe en ussel litenbikini? Etter dagens innsats på å finne en bikinioverdel som ikke gir noenipple slip eller har push up, føler jeg meg nå helt utmattet. Jeg er veldiglei meg, flau og fortvilet. Seriøst, vi lever i 2016, hvorfor må allebikinioverdeler da kun gå opp til størrelse 42 og være proppfulle av padding. Detfungerer ikke for meg! Jeg kan ikke gå i en vanlig klesbutikk for å kjøpe enbikini. Ingenting passer! Jeg vet jeg får meg selv til å høres ut som en digerdundre. Det er jeg ikke. Jeg bruker M/L i klær, men jeg har store pupper og deter det som alltid har vært mitt problem. Etter dagens mislykkede shoppingtur,søkte jeg lykken på det store internettet for å finne en bikini som kunnepasset meg og min kropp. Jeg merker jeg er sjokkert etter det søkeresultatenegav meg. Altså, skal man ha en bikini som passer en brystfager og formfullkvinne, mener moteverden at det beste er at du dekker til hele kroppen din!Enten får man tak i bikinioverdeler som er store og ville passet meg bra, menunderdelene er så high waisted at det omtrent går i ett med overdelen.Badedrakt er derfor det beste alternativet. Men altså, hvor pent er det ikkemed høyt skille på magen etter trusekanten? Hvem vil ha det? Jeg merker at jeger så provosert og lei meg etter bikinishoppingen. Jeg vet ikke hva jeg skalgjøre lenger. Ikke kan jeg bruke fjorårets bikini da den er helt morken etterbading i Jacuzzi i vinter. Jeg haringenting jeg kan ha på i disse varme dager. Faen as! 

Da jeg var 17 år gammel la jeg meg under kniven og fjernet 380 gram fra brystene mine. Kirurgen hørte ikke på mitt ønske om å fjerne 250 gram i hver pupp, siden han var sikker på at jeg ville angre når jeg ble eldre. Men her sitter jeg 6 år etter operasjonen, fortsatt med alt for store bryster som virkelig ødelegger meg! Jeg kjenner nå at jeg ikke orker å kjenne på denne angsten år etter år. Jeg vil ikke ha så store pupper som ødelegger livet mitt. Det har kommet til det punktet at jeg igjen må legge meg under kniven for å kjenne meg bra igjen. Tenk hvilken syk verden vi lever i når man må redusere brystene for å kunne kjøpe bikini i en normal butikk?!

Likes

Comments

Jeg elsker Hangover Heaven fra Joe and the Juice, og hadde så utrolig lyst på en slik en tidligere i dag. Siden det er søndag, blir det ganske så vanskelig å få tak i. Derfor sjekket jeg ut fryseren og kjøleskapet og fant ingredienser som sammen minnet veldig om Hangover Heaven.

Mynteblader ♡ to epler ♡ sitron ♡ ananasjuice ♡ fire små jordbær

Likes

Comments

God fredag!

Her startet dagen med at min bedre halvdel mistet hele tallerken med egg, pølsebiter, brød, ketchup og majones opp ned i senga, så vaskemaskinen er i full gang så vi kan bytte sengetøy i kveld. Jeg har brukt dagen på å spille inn en ny video til YouTube-kanalen min. Denne gangen er det mer sminkerelatert. Kan du gjette hva jeg har laget?


​Videoen kommer opp i morgen. Ha en strålende fin fredag, og god helg :D

Likes

Comments

Jeg ønsker å skrive litt om meg selv, slik at du kan bli bedre kjent med meg!

Mitt navn er Ida Kristine og i februar flyte jeg 23 år. Jeg bor sammen med min samboer i en liten og koselig hybel, mens jeg studerer for å en gang i fremtiden bli lærer. Jeg er ansatt i en interiørbutikk, der jeg har jobbet de fem siste årene og stortrives! I en slik butikk blir man fryktelig miljøskadet og min interesse for innredning og interiør vokser seg sterkere hele tiden.

Jeg er en veldig rolig og snill person, som har ekstremt mye på hjertet. Jeg er aldri den som roper høyest og krever mye oppmerksomhet, men jeg har sterke historier og fortelle, som kanskje flere vil kjenne seg igjen i.

Jeg håper du liker det jeg skriver og du er hjertelig velkommen til å følge meg videre!

Likes

Comments