Hej fremtidige venner

Nu gør jeg det altså! Nu har jeg startet min egen blog - hvad den er til ved jeg ikke helt, da hele denne begivenhed startede ud som en spontan tanke kl halv et om natten. To sekunder efter er det realitet!

Jeg er ikke normalt en, som er så forfærdeligt åben når det angår mig selv, men jeg tænker, at det ikke bliver så slemt at dele mine tanker med usynlige tilskuere. Som sagt i min præsentation af bloggen, vil jeg ikke har et fast formål med denne blog i starten, da jeg højst sandsynligt vil fokusere på at opdatere (hvilket jeg er sindsygt dårlig til på facebook og andre sociale medier), men efterhånden vil jeg nok finde et "speciale"

Jeg er i sidste halvdel i mit skoleår på min skole, så se frem til mine "rants" om OSO (obligatorisk opgave om fremtiden - yikes!), eksamener, galle!! og valget om min fremtidige uddannelse samt starten på en ny skole, hvis vi når så langt.

Jeg glæder mig seriøst til at komme i gang med at skrive flere blogindslag, og vil gøre mig umage i at skrive mindst to gange hver uge - selvom jeg godt ved, at jeg ikke bliver mega berømt over natten.

Nu siger jeg farvel for nu (klokken er 1 om morgen og jeg er træt)

-A


Likes

Comments