Nytt år, Familjen

​Godmorgon!

Första dagen på det nya året har än så länge börjat bra😊 Igår var vi hos ett par kompisar, Fia & Peter där vi firade in det nya året. Mamma & Svenne var också där samt Madde & hennes man Peter med deras två minsta barn Meja & Melwin. Innan vi åkte till Fia & Peter så var vi i hamnen och kollade på fyrverkerierna, Loke kollade också och han började gråta när det var färdigt😂 Loke sov sig igenom hela nyårsafton, han är så duktig😊.

Jag hoppas att det nya året blir bra, jag ska börja träna (det säger jag varje år), äta nyttigare mat och helt enkelt göra så att det nya året blir ännu bättre än förra,. 2015 var ett helt fantastiskt år, jag blev mamma till en underbar pojk, Ted & jag har haft det väldigt bra och 2015 blir ett svårslaget år.

Hejdå

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Familjen, Loke

Dagen började vid sju för mig och lilleman. Vi var tvungna att gå upp tidigt idag eftersom Loke skulle till BVC. Allt gick jättebra, vi frågade barnmorskan om smakportioner och när man kan börja ge det. Hon sa att vi kunde testa lite nu om vi ville så imorgon sk vi se vad vi hittar för god mat på maxi. Lillprinsen väger nu 8020g och är 68cm lång😊 Det är en stabil liten kille vi har.
Efter besöket hos bm åkte vi till mekonomen för att köpa ett par hörselkåpor till Loke, vi ska ha dem på han på nyår. Vi har även hunnit med en promenad i det fina men kyliga vädret.
Nu ska Ted och jag fortsätta att kolla på gåsmamman😊

Likes

Comments

Loke, Familjen, Jul

​Åh äntligen så kom den efterlängtade snön, som jag har längtat. Eller ja, nu är den snart borta igen:(.

Idag har vi haft en slappardag här hemma. Vi har myst och lek med alla Lokes nya och fina julklappar som han har fått, han hade tydligen varit snäll i år haha. Vi tog en sväng till affären idag då vi behövde fylla på i kylskåpet efter julhelgen, det ekade TOMT så det var på tiden.

Loke sover och jag å Ted kollar på tvn. Finns inte speciellt mycket att se tyvärr. Imorgon ska mamma, jag & Hanna åka in till stan för jag ska boka tid på hälsokraft, jag fick ett presentkort på en klassisk ansiktsbehandling i julklapp. Vi ska se om vi kan fynda lite på rean också, kläder går alltid åt både till mig och lilla Loke.

Hej

Likes

Comments