​Nu har jag bloggat lite grann och vad tycker ni?Vad vill ni se mer av eller mindre?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Måndag : På måndagen hade vi simning och slutade runt klockan 14 istället klockan 15 och eftersom jag är väldigt känslig mot klor, så trodde jag att jag skulle bli jätte sjuk. Men jag undvek att doppa anskitet i vattnet så mycket som jag kunde och bli inte så sjuk/förskyld. Så jag och några andra tjejer satt i bastun och pratade lite. Dagen slutade genom att jag skulle baka browines till mina närmsta vänner i skolan. Men eftersom jag är sämst på att baka glömde jag smöret i mikrovågsugnen och kom på det på tisdagsmorgon. Undrar varför den smakade skit


Tisdag aka alla hjärtansdag : På tisdagen var det alla hjärtandag och eftersom att jag är singel var det bara en vanlig tisdag med extra choklad :) Men, eftersom jag har så bra vänner så fick jag mycket godis mest choklad och massor av kramar! Efter skolan åkte jag till dansen och träffade mina vänner ,där vissa klagade på alla hjärtansdag och vissa glömde att köpa grejer till sina pojkvänner.

Onsdag : På onsdagen hände inte så mycket, blev klar med skolarbete och sånt :) Tog även en promenad med min hund!


Torsdag : På torsdag var det min kortaste dag då vi börjar klockan nio och slutar tjugo över två. Skitskönt! Runt klockan sex sprang jag ungefär fyra kilometer till en fin solnedgång (typ)

Fredag : På fredagen så är det en lång tråkig skoldag och innebandysträning! Min kompis som också går på innebandy var sjuk under dagen, så jag köpte henne en marabou chokladkaka för att piggna till :) Sedan kollade vi på den bästa serien någonsin " Riverdale" Sedan gick vi till träningen och efter 2,5 timmar åkte vi båda hem. Hemma var det en efterlängtad pizza som stog för middag!

Lördag : Dagen började med innebandy match mot Huddinge vi vann med 5-4! Sedan åkte vi till ett shoppingcenter för att köpa nya sneakers till mig eftersom mina gamla blev stulna! Jag köpte dessa svarta nikes. Först osäker i början med nu är jag väldigt nöjd! Passade på att byta min julklapp från julas eftersom jag inte har hunnit innan och köpte en polo ralph lauren sweater i färgen grå!

Söndag : Kollade på min brors handbollmatch och sedan åkte jag och min familj in till stan för att äta lunch. Farfar och Anna-Lena (Hans fru) överraskade oss! Dem bor i skåne, men var i Stockholm tillfälligt. Jag åt en hamburgare med hallumi istället för kött, då jag är vegetarian och snart varit det i tio månader. Sedan sjussade vi dem till flygplatsen och sen åkte de hem!

Imorgon är det bara några dagar tills sportlov, ganska otämjt för mig att ha sportlov nu,när jag inte är så stressad men jaja skönt med ledighet!

Likes

Comments

Så min första "Top 5 låtar var väldig populär, så här kommer en för Februari 2017 :)

Top 5

1. Old school - Urban Cone

Gosh, jag älskar denna låten så mycket då jag älskar texten :)

2. History - Olivia Holt

Gillar jag bara crush/ex låtar??

3. All Night - The Vamps

Feeling låt

4. XO - Eden Project

En så jävla bra låt!!

5. stfu - mansionz

En annan feeling låt

Likes

Comments

Imorron åker jag till Thailand,Phuket och ska vara där i två veckor.Jag kommer hem den 12 januari, på kvällen och min skola börjar den 10 januari. Så jag missar nästan hela första veckan utan på fredag, då vi har ett stort so prov om judendomen. Har längtat efter Thailand väldigtlänge nu så, det kommer bli sjukt härligt i Thailand. Under resan kommer jag förhoppningsviss lägga ut mode,updates och bilder från Thailand. Men även några texter och bilder som presenterar mina känslor för någon just nu...

Likes

Comments

Börjar om på nytt, då jag har inte vart så aktiv och inte har så personlig inlägg. Jag ska börja prata mer om skola och vad som händer i mitt liv.

Likes

Comments

​Vad jag vi ha!!Favos??Blå ripped jeansen,grå tröjan,chokern,skorna!!Jag vill shoppa,men har ingen tid ):

Likes

Comments

känner mig förminskad...

Det var längesen jag bloggade,men jag bryr mig inte o det gör ingen annan heller.Ja,jag känner mig förminskad både i hemmet o skolan.Jag är kort,blyg och en av de yngsta i min klass,men jag så jävla mycket säga.Jag har så jävla många åktsikter.Och det vart så jävla många gånger den senaste månaden att jag alltid är ett andra val eller att jag inte duger till.Jag är duktig i skolan,jag är ambivhös eller vad fan det stavas och kämpar att få A i alla mina ämnen när det är så många som bara vet och är smart utan försöka.Det finns så många gånger jag har velat skrika på en jävla kille i min klass att han är "självsäkerdrygunge,rikebarn,självisks,IDOIT" Men mest har jag velat stå upp för migsjälv och säga vad jag tycker och inte bara prata skitsnack...

Jag vill ändra på mig...

Likes

Comments

​Hahha har sett nu att en tidigare blogginlägg att jag skrev spritfri istället för sprickfri.Hahha fatta typ inget när jag läste det!

Likes

Comments