En kortare inlägg om hur du som bor i Malmö kan göra för att hitta en bra frisör i Malmö på ett enkelt sätt.

Ett problem som många upplever, även jag själv, är att det kan ibland krävas en del jobb och undersökning innan man kan hitta en bra frisör med en ledig tid när det passar. Jag tycker det är märkligt att just frisörbranschen inte riktigt följt med i utvecklingen. Ser man till resor, hotell eller teknik så finns det otaligt många sidor där du kan jämföra, hitta närmaste butik, se recensioner, priser och annan nödvändig information på ett enkelt sätt, det har inte riktigt funnits fram nu i år.

Letar du en frisör i Malmö så kan du kika på två sajter som tillsammans jobbar mot samma mål - att förenkla sättet att hitta en frisör. Det är Klipptid.nu och frisör-malmö.nu (denna sajt gäller för Malmö, medan Klipptid täcker hela Sverige).

Genom dessa två sidor får du egentligen den täckningen, den informationen du behöver för att enkelt kunna hitta en bra frisör i Malmö där du även ser när den salongen har en ledig tid. Så nu slipper du stegen där du klickar fram och tillbaka mellan hemsidor, Facebooksidor och söker på Google för att luska fram saker och ting. Här hittar du allt på ett och samma ställe - otroligt skönt i mitt tycke!

Så, behöver du en frisör , kika in på mina två tips så kommer det lösa sig snabbare än vad du tror!


Likes

Comments