De senaste veckan har det kommit en smygande lukt i min lägenhet och jag vet inte vad det är. Det är otroligt störande, jag har försökt göra allt, städat, putsat, skrubbat och allt men jag förstår inte var det kommer ifrån. Det känns som om det kommer från sovrummet men jag är inte helt säker... De senaste dagarna har jag börjat fundera på mögel, har jag kanske fått mögel i min lägenhet? Och hur vet jag det i så fall? Jag har tänkt mig att ringa något expert inom området.

Det verkar finnas mögeltest som man kan ta. Det verkar som en bra lösning. Det finns färdiga förpackningar som kallas "mögeltest" på internet men jag har hört att de inte är det bästa. Jag hittade Mögel-test.se som erbjuder ordentliga test och de har fått bra rekommendationer så jag funderat på ifall det är värt att kontakta dem.

Vad tror/tycker ni? All hjälp uppskattas.

Hej!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vintern börjar närma sig mot sitt slut och jag har redan börjat fundera på kommande semestrar. Bland annat påsken men även sommaren. Jag är väldigt sugen på att åka på förmodligen en sista partyresa i sommar. Jag och mina närmsta vänner har pratat en del om detta och vi börjar bli otroligt taggade. Vi har i Magaluf 2 gånger och vi älskar det men nu känner vi att det är dags för något annat. Jag hoppas vi bokar snart så vi inte skjuter upp det för lång tid. Man vill också börja planera andra aktiviteter.

Vi hittade en grym hemsida, nämligen https://www.uptours.se/ som anordnar ungdomsresor på partyplatser i Europa. De har olika paket som verkar otroligt roliga, framförallt deras resa till Ayia Napa! Vi måste verkligen boka den!

Ska ni på något semester snart?

Vi hörs! :)

Likes

Comments

Hej allesammans!

Nu är det så att det är inte jag som vill hyra en lägenhet i Stockholm eller Göteborg utan det är min bästa kompis. Hon har länge velat flytta till en storstad och hon känner att det är dags nu. Så de senaste dagarna har jag försökt hjälpa henne med det genom att leta på nätet och hålla öronen öppna. Det är otroligt svårt och allt som kommer upp försvinner direkt, så det gäller verkligen att vara snabb.

Jag undrar om det finns någon där ute som har något tips som kan hjälpa mig eller min kompis med att hitta en lägenhet och bostad i Stockholm eller Göteborg. Det kan vara en hyresrätt eller ett andrahandskontrakt - hon är flexibel. Jag har varit inne en del på https://bostadsportal.se/ som är en superbra hemsida, där finns det mycket lägenheter och stor rörelse. Så där håller jag redan utkik.

Jag tackar för alla tips! Allt gott :)

Likes

Comments

Jag har faktiskt inga högtalare eller ljudsystem i hela min lägenhet vilket är jättedåligt. Jag har sagt att jag ska köpa en högtalare väldigt länge men jag har aldrig fått det gjort. I och med min nya blogg är på Nouw så tänkte jag att jag kanske kan få tips från andra bloggare eller läsare. Jag kollat runt lite online och hittade en högtalare vid namn "TIBO Vogue 1" som är riktigt snygg och har rätt storlek och verkar ha bra ljud med hög kvalitet, finns på https://hifi-freaks.se.

Det skulle vara roligt att få lite tips och rekommendationer från andra, annars lutar det nog åt TIBO'n. Jag vill i alla fall att den ska hålla en hög standard och den får gärna kosta lite, runt 1.000 kr. Sen får den absolut vara snygg också, haha!

Jag hoppas ni kan hjälpa till! Vi hörs :D

Likes

Comments

Idag har jag kollat runt mycket på nätet för att hitta en ny lampa till min lägenhet, då jag tycker mitt vardagsrum är lite för mörkt. Jag har bara en lampa nära fönstret som inte lyser upp så mycket. Jag har inte behov för så mycket ljus och därför har jag inte köpt något tidigare men den senaste veckan så har jag känt att det saknas något i rummet. Så därför har jag researchat en del på inredning och inriktat mig mycket på lampor. Idag hittade jag den finast designlampan online. Jag har blivit helt förälskad i den och vill väldigt gärna köpa den. Det är lite dyr men det är förståeligt men den fina designen och stilen. Om jag får feeling så köper jag den nog redan ikväll!

Ni hittar lampan och många flera snygga lampor på https://andlight.se. Men vad är det för lampa jag snackar om? Jo, det är en golvlampa vid namn "Foscarini Havana". Den påminner om en rislampa från Thailand och jag tror faktiskt att den kommer passa perfekt i min lägenhet. Jag måste bara köpa den!

Hoppas ni också gillar lampan! Vi hörs snart igen :)

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg! Här kommer jag skriva om allt möjligt kring min vardag. Hoppas ni får en rolig läsning!

Varför vänta med att skriva första blogginlägget? Jag tänker att jag hoppar på det direkt och berättar idag!
Det är faktiskt så att jag inte har en dator eller laptop utan jag lever mest på min mobiltelefon och förra veckan hände något underbart! Jag valde att köpa en iPad! Jag har alltid funderat på att köpa en liten laptop för att ta nytta av en större skärm och så men efter mycket tankar och funderingar så valde jag att köpa en iPad istället! Det känns lite mer flexiblare med en iPad och den är enkel att ta med på resor.

Det jag märkte idag när jag surfade på internet var att det finns otroligt många roliga och smarta tillbehör som kan komplettera iPaden. Jag har faktiskt redan investerat i ett supersmart tillbehör redan idag. Nämligen ett trådlöst tangentbord till iPaden! Detta göra att jag enkelt och snabbt kan ansluta tangentbordet och få tillgång till ett tangentbord så jag kan skriva snabbare och navigera enklare. Jag sitter faktiskt och skriver med tangentbordet i detta nu, och det fungerar fantastiskt bra! Om ni inte riktigt förstår vad jag pratar om eller är själva sugna på att köpa ett till er iPad så finns det här - https://www.coolpriser.se .

Vi hörs snart igen! Hej!

Likes

Comments