Jag kommer här på min nyfödda blogg, Frisör Stockholm, göra mitt bästa för att guida dig till en bra frisör! Jag kommer dels skriva recensioner och betygsätta salonger jag besökt baserat på olika kriterier, där jag väger prisklass mot hur nöjd jag blev med resultatet, och självklart många andra saker!

Då det finns över 2500 frisörsalonger i Stockholm (ca 13,000 i Sverige ) så jag har självklart inte besökt alla, men jag kommer även få hjälp av mina närmaste vänner och andra recensioner att sammanfatta och betygsätta så många som möjligt av Stockholms frisörer, för att sedan sammanställa en topplista baserat på min undersökning.

Utöver det så kommer jag även ge lite tips på vad du kan tänka på innan ditt frisörbesök och hur du går tillväga för att hitta frisören som passar just dig!

Uppdatering: I väntan på att jag sammanställer min topplista vill jag tipsa alla frisörer och dig som söker en frisör i Stockholm om Klipptid.nu - en toppentjänst för att hitta och jämföra frisörer! Söker du efter frisör Stockholm där så får du där fram alla frisörsalonger, deras lediga tider och möjlighet att se recensioner och betyg från andra kunder som klippt sig hos salongen i fråga. Hopp in och jämför frisör recensioner här !

Uppdatering: Du kan även läsa mer om Klipptid och hitta frisör i Stockholm  här! Mer info inom kort!


Likes

Comments