7, februari rullar SF ut röda mattan för de mest exalterade bioduks tittarna till Fifty Shades Freed, kort därefter har den världspremiär.

VAD ÄR DET SOM LOCKAR ER EGENTLIGEN?

Filmatiseringen, erotiken, synderna eller de faktum att det är den sista filmen av boktrilogin Fifty Shades of Grey?

Hursomhelst, det har ingen större betydelse när tittarna får se karaktärernas nyckfulla rörelser, sköra ansiktsdrag och öppna ögon göra anspråk till dov popmusik. Det är lockande, fängslande och fantastiskt. Mystiken, erotiken, romantiken och dramatiken, allt detta går att se i praktiken. Vare sig vi tycker om det eller inte, finns det faktiskt runt omkring oss. Det väcker funderigar likaväl som regissören finner inspiration från verkligheten. Någonstans kommer allt ifrån, vilket betyder att femtio nyanser frigörs mitt ibland oss. Idag. igår, under morgondagen, det får du själv svara på.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Sjutton gånger behöver fingertopparnas mjuka spetsar nudda tangentbordets mjuka knappar, för att få fram ordet som styr medievärlden. En sekund, en knapptryckning och du har fått fram definitionen av personerna bakom pappersarken, de små bokstäver som blir till liv, följt av ord som blir till verklighet. Detta är Wikipedias, 2017 definitionen om yrket, som regerar:

''Vanliga uppdrag för frilansjournalister är att skriva artiklar för magasin, fack- och branschtidningar. En del provar på att frilansa som journalist på deltid först. Du kanske säljer några artiklar parallellt med att du har ett annat jobb. Eller så vill du lämna en anställning som journalist och börja frilansa.''

Vad ska denna texten handla om, vart ska den börja och vart ska den sluta? Om mitt huvud, om min dröm och om min framtid. Det skriker i huvudet medans knappar trycks ned på min otroligt långsamma dator, där fettfläckar från fingertoppar glänser på tangentbordets slitna utarbetade knappar. Punkter efter meningar, ord och symboler. Tankar blir till bokstäver som sedan blir till meningar och avslutas med punkt. Drömmen om en kaffe på ett dunkelt Café i Amerika. Människor som stressar förbi framför ögonen som fylls av fantasi. Manhattans finaste vinkällare där texter låts  flöda medans alkoholen rusar i blodet. Res från Sydamerika till Egypten; flyg, gå, vandra, åk båt och cykla, ja kräla om det så behövs. Drömmen ska nås, drömmen om drömyrket, drömmen om att få inspirera,berätta och upptäcka. Det är precis vad denna blogg ska handla om, brett och utbrett, precis som på en smörgås fylld av det perfekta lagret smör. Det skall inte vara för mycket, inte för lite utan alldeles lätt och lagom att förstå sig på. Mina texter, skall bli till dina. Mina tankar, ska inspirera och mina känslor ska gå att förstå sig på. STOPP, nu stannar vi och tar steget ut, vart du än vill komma, vart du än vill gå och vart du än vill följa. 


Du är du och jag är jag, men en sak är säker, vi gör precis som vi vill, om det så är svart på vitt.

TACKLikes

Comments