Hej allihopa!

Denna blogg har jag haft ett tag och jag kan berätta att jag skriver ut mig mycket här. men ni som läser vet kanske inte hur jag har e. men.. ni kanske märker att jag inte mår så bra!

jag har haft en bra period men är just nu på botten igen.

för några månader sen mådde jag så dåligt så jag ville verkligen lämna denna värld.

Jag mådde mer och mer dåligt jag hamnade hos kuratorn, bup och även soc. De tyckte jag var skit jobbigt faktiskt. jag visste att de skulle hjälpa mig. men de känns faktiskt inte som de gjort de. De som hjälpt mig är de underbara personer som hjälpt mig. Jossan är den viktigaste i detta kapitlet faktiskt. Hon har gjort att jag mår så mycket bättre. och så jag har kommit mig tillbaka till skolan. skulle ALDRIG klarat något utan henne ärligt talat. Jag vill fortsätta kämpa för mitt liv.

de skulle jag aldrig utan henne. men sen så har vi min älskade Cindie! Hon alltså <3 Cindie har pratat med mig om allt precis som jossan men cindie är nära mig alltid! jag kan skriva till henne hon ringer och berättar hur värdefull jag är. hon är bra hon, min fina extra mamma.

Vi har Lisa och Frida, de två är mina absolut bästa vänner. mina systrar. De båda två har funnits för mig och hjälpt mig med allt hela tiden. Men även jag finns för dom, så mycket jag kan. De är helt obeskrivliga, de går inte att beskriva de med bokstäver eller siffror. jag älskar de mest!

Så kommer vi till Elwira och Isabelle de är också några av mina bästa vänner. Jag har vänner men jag har även många bästa vänner. Isabelle och jag vi bråkar ofta men vi älskar endå varandra! vi har känt varandra i ungefär nio år. hon tycker jag väldigt mycket om.

Elwira är den finaste personen jag vet! så sjukt vacker!! och så underbart snäll. jag har inte könt henne så länge men hon blev min bästa vän sjukt snabbt jag bara älskar henne. hon finns alltid för mig,pratar med mig när jag mår bra men också när jag mår piss som jag gör oftast. älskar dig!

Så har jag alla mina grymma vänner! Agnes hjälper mig väldigt mycket, så har vi min lillebror, joel. han har alltid vart som de och är de fortfarande. jag älskar han. Emma, Matilda, Winston, Kevin, Agnes,Clara, Sanna ska jag rabbla upp alla vänner som funnits där för mig så får jag sitta tills imorgon. nej men dessa underbara personer. jag har ju Ida, Julia, Amanda och Pia också! Jag älskar alla de personerna.

Vidare på hur jag mådde för 1 månad sen. För en månad sen så mådde jag hyfsat bra. jag blev glad igen nästan gamla jag. men de höll den månaden nu mår jag skit igen.

jag är inte ett dugg glad för sommarlov. jag känner bara fitt lov typ.. jag kommer upp till högstadiet nu. jag är skit nervös. nya lärare jag kommer upp till den sämsta skolan, alla mobbare är där. ni som inte vet så har jag vart mobbad i nio år nu. så nu kommer jag upp t de igen ;(

inte jätte pepp för de. men jag får försöka lossas vara glad över de. ja nu har min kurator slutat också så är sit ledsen över de och jätte orolig. men får hoppas att de kommer en ny bra som jag kan för lita mig på.

Jag har verkligen lätt att lita å¨folk så de blir nog inga problem får ja hoppas. hör jag är positiv..

Nej men alltså jag är skit ledsen över allt och jag är jätte känslig över detta kan jag lova er. jag gråter över de mesta men jag har de svårt.

Till och med, med min familj.. familjen har jag verkligen svårt med, allt kan jag inte skriva här för de e seriöst sjukt... så ni som undrar får skriva till mig privat.. men nu mår jag jätte dåligt.

så har jag gjort saker på min kropp som jag ångrar sjukt mycket, jag tror ni förstår.. De är de dummaste man kan göra!

Om någon behöver prata om något så finns jag för ALLA! de är bara att kika,snapa,messa,ringa eller vad som helst till mig. finns för alla när som helst dag som natt.


Tillbaka nu...

Jag får en massa telefon samtal på dolt nummer som ringer och skriker ''Du är så ful, du är sp tjock, gå och dö, du är värdelös'' de är inte jätte kul. om någon vet vem de är så kontakta mig. anonymt de gör inget bara så jag vet. de personerna skulle aldrig erkänt de själva jag vet men då behöver jag mer hjälp. jag har redan tagit bort ask.fm så där får ja inget mer hat. nu vill ja att ni slutar med de med.


Nu måste jag bara skriva hur mycket jag älskar min lillasyster! den viktigaste i mitt liv är min lillasyster. fan vad jag älskar dig! älskar dig till månen och tillnaka 115841214564565567855666865284652852585282 gånger!!! Mitt hjärta!


Jag är glad att ni läst detta långa inlägg! hoppas också ni förstår varför ja upd. så lite.. men ha de bäst!

Likes

Comments