Fin lördag! Sol & härligt 😊

Har just sorterat lite klädet åt Melwin, medan han ligger i babygymet & grejar med en bitleksak haha!

Snart blir de kaffe ☕
Har inte nån plan alls för dagen ,så sugen på att hitta på nåt men vet inte vad..alla verkar va upptagna idag.. Men vi får väl se, nåt ska jag väl komma på att göra :)

Kram ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej!

Känner mig lite nöjd med mig själv faktiskt! Kom till slut ut igår & började städa i verkstan..va kaos där inne. Gick inte ens gå där inne haha! Hann inte klart igår, men gick ut imorse & gjorde färdigt :) Blev så fint!

Så nu går det att gå där inne och allt är sorterat, har sin plats osådär. Helt otroligt!

Jag & Melwin har krupit ner i sängen, Melwin sover & jag tittar på tv medans vi väntar på sambon som skruvar bil :)

Kram ❤

Likes

Comments

Hej!!

Oh vilken härlig dag, sååå fint väder 🌞😎👌
Har dock inte kommit ut så mycket än haha .. :(
Va bara ute en sväng imorse, då vi försov oss så fick göra iordning Marcus lunch mm och åka ut med till honom. Sen har jag fixat här inne, bakat muffins & gosat med Melwin ❤
Men nu känner jag att det verkligen är dax att försöka komma ut! Kan dock inte bestäma mig om jag ska göra något vettigt ute eller om vi bara ska ta en promenad & njuta!

Vi får se, först blir de provsmak av muffina ;)

Kram 🌞🌞❤

Likes

Comments

Hej!

Idag är det min & Marcus 4 års dag!
Helt galet vad tiden går fort & att jag fått spendera dessa 4 år med mannen i mitt liv ❤

Likes

Comments

Inte varit alls aktiv under veckan som varit.. Varit för mycket helt enkelt!

Här kommer iallafall lite spontana bilder 😊

Likes

Comments

Hej!

Så jäkla bra lördag jag haft! Blev sovmorgon, Melwin sov till ca 9 tror jag :) så skönt!

Sen blev det att åka ut till mamma & pappa. Följde med Jenny till Vena för att rida! De finns ett ridhus där vi får låna. Va så himla härligt att få sitta upp på hästryggen igen!
Red mest på Äxtra, jobbade med lite tempoväxlingar & serpentiner. Sen tog jag några varv på Kitta-Bell :)
Oh vad jag har saknat dom två ❤

I kväll blev det lugnt, lite mellomys med familjen :)

Tror de tycker om varann ❤

Likes

Comments

Nu kommer fortsättningen..

Som sagt var vi framme vid ca halv 3, fick komma upp till ett rum där de satte dit apparaten runt magen för att mäta värkarna & h*n s hjärtslag. "De är långt kvar än" sa de. Jahopp tänkte jag..jag som hade en känsla av att det skulle bli snart, annars hade jag ju inte velat åka in.
De undersökte mig inte något mer utan fick sömntablettet så att jag kanske kunde få sova något & sen fick vi gå ner till ett övernattningsrum.
Marcus bäddade, jag försökte hjälpa till haha, gick inte så värst bra..
Vi la oss & Marcus tror jag somnade till en stund. Jag vred & vände på mig.
Efter typ två timmar drog det igång, BLASK ännu en gång & där kom allt vatten, i sängen haha! Krystvärkarna kom då också med besked. Jag hamnade på knä nedanför sängen. Marcus sprang upp & sa till. Ner kom han & en människa till med rullstol. Minns att hon sa åt mig att inte föda där. "Hur fan ska jag kontrollera de" svarade jag. Vi fick komma upp på ett förlossningsrum. Jag tyckte bara det va helt underbart att få krysta, det kändes bara bra efter de vanliga värkarna. Vet att någon frågade om jag ville ha lustgas, men vad fasen skulle jag med de till. Det gjorde inte ont. Jag fick krysta i ca 45 min om ens det, jag tyckte de kändes som 10 minuter!

Kl. 05.51 var HAN här!! Våran Melwin! ❤

Det roliga var att jag inte ens fattade först. Barnmorskan sa att det var en pojk, de hörde jag inte ens. När Marcus sa det andra gången, då fattade jag.

Jag har så diffusa minnen, tror jag var hög på mina egna endorfiner. Vet bara att jag kände mig så glad hela tiden. Jag hade förväntat mig nåt så mycket värre, så jag fick en väldigt lätt & smidig förlossning.

Likes

Comments

Hej!

Ursäkta att det inte blev något inlägg igår. Blev lite låg..
Mamma & pappa har fått reda på att F- kassa inte tänker betala för pappas hjälp. De anser att han är självständig med maten & bara behöver hjälp med toa & dusch 30 min tre dagar i veckan..
Tydligen är man självständig med maten om man kan få den från tallriken upp till käften. Men att han inte längre kan köra bil, ta sig i/ur bil för att åka & handla maten, han inte kan tilllaga den, eller ens värma i mikro de är ingen som bryr sig om. Han kan ju få den från tallriken till munnen. Då är de ju inga problem!
Och att det kan ta en hel förmiddag för honom på toalleten de spelar ingen roll, han har rätt till 30 min. På den tiden hinner man i ungefär att få av honom kläder och flytta honom till toalett/dusch.

I och med att min mamma är anställd som assistent åt honom blir det ännu värre. Om nu inte kommunen tar över och betalar hans hjälp ( alltså mammas lön) så blir kanske han helt utan hjälp + mamma kanske utan jobb..
Vilket resulterar i att hon måste hitta ett nytt. Finns inte en chans för en familj (mamma, pappa och min lillasyster) att klara sig på pappas sjukpension. Då blir pappa ensam & utan hjälp hela dagar, mamma får jobba, komma hem ta hand om mat, städning, disk, tvätt, eldning, Jenny (läxor & allt vad det innebär att ha en tonåring) + hjälpa pappa. Hon kommer med andra ord få jobba dygnet runt typ & pappa ska sitta själv utan mat, hjälp till toa/dusch mm. Så nu är det bara hoppas på att kommunen fattar något & ser till att min kära far får hjälp.

Jag hoppas politikerna kan sova gott om nätterna. De kan fasen inte vi.

Likes

Comments

Hejpå er!

Det är ju faktiskt inte bara semledag, det är ju även pannkakansdag. Så idag blir det pannkakor till middag!
Hoppas på att hinna färdigt till Marcus kommer hem, men får se hur sammarbetsvillig Melwin är haha!

Likes

Comments

Hejsan!

Blev inget inlägg igår, men ville hinna med så mycket som möjligt!
Melwin var hos mormor & morfar under dagen så jag hann att röja här hemma. Så skönt att äntligen få nåt gjort! Guldvärt med snälla mor & farföräldrar! Så nu börjar de se nåt & nåt ut här. Massa massa fix & inredning kvar men är nöjd för nu iaf. Får bli mer fix när ekonomin blir bättre, känns inte som man vill lägga så mycket på inredning just nu utan hellre kunna köpa nåt fint till Melwin nångång ibland & kanske göra nån finare middag i mellan åt.

Men ska visa lite hur det ser ut nu iaf :)

Där fick ni en roundtour i huset haha! Fast bara nervåningen för övervåningen är inte städad hehe..ska förhoppningsvis bli idag..
Tog inte kort på precis allt här nere heller, tror det blev nog med bilder ändå ;) Vet ni på ett ungefär hur vi bor :) Mysigt gammalt hus, de ända jag kan klaga på är köket..jätte konstigt "möblerat" och dåligt med förvaring. Och den lilla vanliga hallen, är alldeles för liten för min smak. :p Men har ju som ni såg en till ingång, där barnvagnen står. Den använder vi inte vintertid utan bara på sommaren. :)

Kram ❤

Likes

Comments