Hej tisdag!

Hej på er! Allt bra?

Med mig är allt bra. Börjar inte förens kl 12 idag och har därför kunnat sova ut och göra lite annat nu under morgonen.. Har säkert sovit 9 h vilket var såå behövligt! Jobbar nämligen 9 dagar i rad nu då de är lite sjuka på jobb så jag har fått hoppa in.

I övrigt händer inte mycket i vardagen. Försöker få in träningen de dagar då jag slutar tidigt. Har just genomlidit en grov träningsvärk i rumpa och lår. Ni vet när man inte tränat de på huuur länge som helst och endast gör några övningar på gymmet men sedan inte kan röra sig på grund av den hemska träningsvärken. Eh ja, så har det varit för mig i snart en veckas tid, haha! Finns inget som träningsvärk i ben/rumpa när man vaknar på morgonen och känner att man inte kan rubba benen eller som när man ska gå på toa och får kasta sig ner på den eftersom man varken kan böja eller hålla emot, haha åh ja gud! Nu är den äntligen snart över i alla fall och jag laddar för ett nytt pass på torsdag, då blir det kondition och mage!

Nu är det i alla fall dags för mig att fixa det sista innan det är dags att ta tåget till Lund för jobb resten av dagen/kvällen. Vi hörs snart igen!

Om exakt 30 dagar kommer de ske stora förändringar med mitt hår.. längtar så!!!

Gillar

Kommentarer