Ni vet dom där människorna som man kan verkligen prata om allt med? Dom som inget känns komplicerat med? Dom man bara klickar från första stund med? Pratar non stop med utan tom prat? Dom man kan prata om djupa och tunga frågor med och kunna skratta i samma stund med.

Dessa människor är så jäkla få. Det finns inte många utav denna "typen" av människor. Eller får nog säga "min typ" av människor. Jag älskar okomplicerade människor, kunna prata om allt möjligt med. Allt ifrån bara sitta och skicka massa bilder och skratta åt. Och i en annan stund kunna gå in på djupa samtal som tynger en.

Just för tillfället har jag nog hittat en riktig keeper. Och jag uppskattar det så sjukt mycket.
Behöver fler underbara, lätta och fina vänner i mitt liv.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kom hem ifrån Sälen i Söndags runt kl 22 på kvällen.. helt sjukt vilka köer vi stod i.. 12 timmar i bil är inget att rekommendera speciellt inte när man bara vill hem.
I måndags var vi även och hämtade upp min älskade lilla katt från hotellet han var på. Saknat honom så enormt mycket.
Och idag är det Onsdag så har ju hunnit vara hemma i tre dagar redan. I måndags gjorde jag och Saga Emporia. Vi shoppade loss och bara myste tillsammans efter ett helt halvår utan varandra, som jag saknat henne helt sjukt asså.

Igår var det lite slapp dag och även idag. Hade tänkt försökt ta tag i att städa rummet som är kaos efter all packning innan Sälen. Men har ingen lust får fan bara ångest av att börja dra i det haha, men ska i alla fall försöka ta tag i det idag, eeeller imorgon..

Imorgon ska jag iväg och rida en bebis häst som behöver hoppas lite. Får se hur det går har ju faktiskt inte hoppat på väldigt länge eller över huvudtaget ridit på länge. Men det ska nog gå bra.
Sen ska jag även hoppa Fairytale ev på Fredag. Och sen jobbar jag hela helgen så blir en del ridande denna vecka ändå. Och ingen blir lyckligare än jag.


Likes

Comments

Just det har ju faktiskt glömt att visa en liten kompis jag "jobbat" med. Har fått en ny liten hoppkompis som tar några flygturer med mig så fort tiden räcker till. Hur fin är hon inte då?

Likes

Comments

Hold me close and I won't leave.
'Cause it hurts when you hurt somebody.
So much to say but I don't speak.
And I hate that I let you stop me.

Likes

Comments

Nu är vi inne på den sista dagen för oss här i Sälen. Vilket innebär en jäkla massa packande inför morgondagens långa resa hem. Och även ett sista åkande i backen som vi gjorde hela eftermiddagen. Och idag hade vi -25 i backarna, bitande kallt med sååå uppfriskande.

Denna resa betyder så sjukt mycket för mig som jag sa. Kyla är egentligen inget jag uppskattar hemma. Men luften här uppe är helt annorlunda än den vi har hemma. Tänk er, -20 grader, strålande sol, meter med snö och helt vindstilla? Det är verkligen så sjukt uppfriskande och renande i kropp och stjäl. Hemma är det bara kallt, slask, mulet och en jäkla massa vind. Så att få komma bort såhär på detta viset uppåt landet är så underbart skönt.
Men lika mycket som man älskar detta och kommer längta tills nästa år. Så längtar man faktiskt hem. Nu känner man sig redo att komma hem och faktiskt lägga energi på saker som man inte orkade innan.

Imorgon åker vi hem runt 10 tiden. De väntas en lång resa hem, men har en hel del filmer och annat så tror jag överlever. Annars får man försöka sova bort timmarna lite hehe..

Likes

Comments

1m snö på 2 dagar. Vi har inte åkt sedan i Tisdags. Men idag tog jag och pappa några åk i backen. I både Onsdags och Torsdags var det riktigt skitväder. Men idag var det helt ok väder, -16 grader har vi haft idag och blåst högst upp på toppen. Men super fina backar att åka i. Så är verkligen super nöjd med dagens åkning.

Sen drog vi hem vid kl tre. Handlade lite mat, och sedan väntade det lite pannkaks lunch hemma. Super gott. Nu har vi hela morgondagen kvar att åka sen drar vi hem på Söndag. Det tar ca 12 timmar hem för oss så tar nästan hela Söndagen innan vi är hemma. På Måndag sen ska vi hämta hem min saknade älsklingskatt som just nu är på ett katthotell. Vill verkligen bara hämta hem honom.. Sen ska heeeela dagen spenderas med min favorit skellefteåtjej. Som tyvärr kom till Skåne som idag och åker hem på Måndag kl 19... Men jag får i alla fall några timmar med henne. Har verkligen saknat henne så sjuuuukt mycket. SÅ är faktiskt ganska taggad på att få komma hem.

Nu har Januari varit och nu är vi inne i Februari. Och nu ska de börjas planera inför hela året vad som ska göras. Ser så framemot detta året. Det tog en månad bara att tagga upp för ett nytt år haha...

Stor kram.

Likes

Comments

Femte dagen i Sälen har snart passerat. Och jag ska inte påstå jag är glad för dagarna går så fort. Jag älskar verkligen att vara i sälen. Det är som en frid för ens stjäl att bo här i en vecka. Andas in ny frisk luft, mysa i stugan med all snö utanför fönstret. Långa dagar i backarna på skidor. Det är helt underbart. Detta är både barndom och en framtidsplan jag alltid kommer ha. En tradition jag inte vill bryta igen.

När jag var liten åkte vi alltid på skidsemester. Ända fram tills hästarna tog mer plats och tid. Då blev det mindre tid till annat och Sälen fick en desto länge pause. Förra året åkte vi hit då mamma vann en vecka i en stuga. Och nu är vi fast igen. Ingen häst mer tid till annat och även pengar. Så nu kommer vi fortsätta med detta varje år vid denna tidpunkt. Och det är så underbart. Jag älskar detta. Hade jag inte haft hästar i mitt liv som ett stort intresse hade jag haft skidåkningen. Det kan jag lova.

Likes

Comments

Jag brukar aldrig vilja ha några nyårslöften då jag tycker det enbart leder till en sån stress och hets.
Men jag tänker dock ta med mig kanske något mål detta året och bygga upp det mot slutet. Jag har inga höga mål utan några mål jag tycker själv skulle bli fruktansvärt kul om jag klara det men inte ledsen heller om det inte skulle gå i lås. Som sagt under detta året har jag fått rida och träna mer än vad jag tänkt mig. Vilket jag uppskattat så himla mycket.

Så något jag längtat efter att säga och önskat ske så länge är att snart kommer jag ut på banorna igen. Ut på hästen och in på banan igen. Efter minst 3 års uppehåll är jag mer än taggad.

Sen vill jag ut och resa igen. Kanske finna min Place to be. (Även om de fortfarande är Italien som jag vill bosätta mig i.)

Mål är något man kan sträva emot men samtidigt inget man behöver känna press på att göra.

Likes

Comments

Hur gick detta till? Hur snabbt har inte 2017 sprungit iväg. Obehagligt snabbt har året gått. Och nu sitter man tredje dagen på 2018 och man är helt lost.


Vad hände ens under 2017? Vad gjorde man under hela året? Bra fråga, har knappt en aning själv.

2017 har varit ett väldigt känslomässigt år. Med en massa tankar och en massa olika men lärorika händelser.
Under hela 2017 har jag jobbat en hel del. Varit förvånansvärts mycket igång med ridningen, mycket mer än vad jag trodde. Hjälpt elever och haft träningar. I Juli månad var jag i Italien med min bästavän. Under min veckas resa fick jag lära mig riktig kärlek och hur de känns. Blivit kär för första gången och även känt hur det känns att bli hjärtkrossad. Jag har fått möjligheten att hjälpa en toppryttare med hans hästar. Vilket varit helt fantastisk. Har fyllt 20.

En kort sammanfattning över åretsgång. Och nu lägger vi det gamla året bakom oss med alla nya meriter och blickar framåt för ett nytt spännande år. Jag hoppas verkligen på att förra årets erbjudande och möjligheter hålls kvar till detta år. Som det ser ut nu verkar vi ha ett spännande år framför oss. Hänger ni med?

Likes

Comments