Vardag

Hallå!

Jag tänkte att jag skulle testa det här med blogg igen. Det var ett ganska bra tag sen sist jag bloggade så jag är lite ringrostig.

Vad har hänt den senaste tiden då?

Jo jag slutade på mitt förra värdelösa jobb och började på ett nytt som jag trivs superbra på! Så sjukt skönt att äntligen kunna vara glad även på jobbet. Så jag har jobbat på det nya jobbet i 3 veckor nu och det går super!

Annars rullar det bara på som vanligt. Dagarna spenderas på jobbet och i garaget och helgerna tillsammans med min pojkvän. Vi firar förövrigt 2 år tillsammans på torsdag. Helt sjukt vad tiden går fort! Känns som det var förra veckan vi träffade varandra för första gången, haha! Men eftersom jag jobbar kväll och han ligger borta på jobb i veckan så ska vi fira det på lördag!

Annars den här veckan vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Ska försöka organisera om lite i sovrummet och sen planera lite. Annars får jag ta det som det kommer.

Nu ska jag kolla lite tv-serie och sen lägga en ansiktsmask. Imorgon väntar jobb 16-24 så jag lär uppdatera mer imorgon!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments