SATS

Jag tog tag i mitt liv och bestämde mig för att köpa ett gymkort på SATS här i Stockholm. Det svider i plånboken med tanke på att jag redan har ett gymkort hemma. (som jag dock har fryst men ändå)
Sen kände jag bara att annars kommer jag lägga mina pengar på massa annat skit och då är det bättre att investera i min hälsa. Tro det eller ej, men jag har befunnit mig på gymmet 06.00 de senaste tre dagarna och jag trodde aldrig någonsin att jag skullen säga detta, men jag har verkligen saknat att träna.
Även om det tar i att gå dit så mår jag SÅ mycket bättre och känslan efteråt är obeskrivlig. Och inte nog med det så har mitt magont försvunnit och jag har faktiskt misstänkt att mina magproblem kom i samband med att jag slutade träna.

Nej, ni behöver inte oroa er. Jag är ingen fitness människa och denna bloggen kommer inte bestå av träning och massa #fitness #minresaräknas hashtags ;)

Idag är det fredag och Nellan åker tillbaka till Skåne, detta innebär att jag är ensam hela helgen och det enda jag har inbokat är en lunch på söndag. Har lite blandade känslor angående detta. Inte lunchen alltså utan att jag ska vara själv. Jag tycker typ att det är lite skönt samtidigt som det kommer kännas lite ensamt.. #dramaqueen

Vi får väl se vad denna helgen har att erbjuda. Känner jag mig själv rätt så kommer jag ha fullt upp trots att jag nu endast har en lunch inbokat haha.


​XX

/Lee

Gillar

Kommentarer