qigong

Hejsan bloggen,

De senaste nätterna har jag inte sovit så bra men trots det vaknar jag jätte pigg och jag känner mig liksom inte alls trött. Likaså var det denna lördag morgon. Jag startade dagen med ett Qigong pass på Ystad Saltsjöbad. Det är något med det stället som får mig att bli lugn. Under Qigong passet insåg jag också att jag typ inte andas haha. Jag andas uppe i bröstet istället för magen och tro det eller ej men det gör enorm skillnad.

Efter passet träffade jag en helt fantastisk tjej som heter Alex. Vi bytte nummer och sa att vi skulle ta en fika väldigt snart. Efter passet sa mamma "wow, ni bara drogs till varandra du och Alex" och det var verkligen så.

Idag är det lördag och jag har inga planer. Mamma och tjejerna ska in till Malmö så en liten del av mig vill stanna i Ystad ensam i huset och bara skriva. En annan del av mig vill in till Malmö och träffa Eric.

Det återstår att se vad som händer men innan denna helgen är slut kommer det komma upp ett mega inlägg från min sida.

Jag hoppas att ni får en helt fantastisk helg. Jag flyger till Stockholm imorgon och jag kom precis på att jag inte har bokat flygbiljetter.

Vi hörs av lite senare eller imorgon.

/LeepanGillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229