Mina dagar i Skåne

Jag skulle egentligen åka hem ikväll, men här sitter jag i mammas soffa och bestämde mig för att ta ett tidigt morgonflyg imorgon istället. Här kommer mina dagar i bilder.

När jag landade, åkte jag hem och då kom Nellan på frukost. <3

Efter det blev det kvalitetstid med dessa sötnosar. Dom lärde mig en ny dans i väntan på att mamma skulle komma hem och vi skulle överraska henne. Jag gömde mig i en garderob som mamma aldrig öppnar, men såklart skulle hon in i garderoben just denna dag. När hon öppna fick hon sig en smärre chock och blev totalt överraskad.

Därefter var det dags att överraska Li, hon hade ingen aning att jag skulle komma hem och det slutade med att vi blev ett gäng som satt ute och drack vin hela kvällen. Det var så himla kvavt och varmt. Kvällen ledde till fest och vi satte ribban för resten av veckan.

Igår var det middag inplanerat med Jennifer och hennes pojkvän. Vi hade en super trevlig kväll, åt en god middag och gick en promenad runt Dockan där dom bor. Jennifer och jag har känt varandra sedan vi var små och hon är hemma för mig. .

Imorse kom Elin på frukost! Därefter gick vi in till Nettan och Conny och har hängt vid deras pool exakt hela dagen. Nicole kom förbi en snabbis och att skratta med dom två är det mest produktiva jag gjort denna dag. Nu ska jag äta med familjen och sen måste jag packa ihop mina saker.

/Leepan

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229