Ljuvliga långhelg

Hej fina ni <3

Jag har precis lagt på telefonen med farfar, han höll mig sällskap medan min kladdkaka var i ugnen. Jag har haft en fantastisk långhelg på alla sätt och vis, den har varit lugn och all fokus har legat på mat, dryck och sällskapet.

Min frukost efter löprundan i torsdags satt fint. Vaniljyoghurt med några av mina favorit frukter.

När Simon kom hem från jobb överraskade jag med en mini AW ute på balkongen, jag drack årets första rosé och det smakade ljuvligt.

Anna och Erik kom spontant över på middag och det gjordes Moscow Mule´s!

Också spelade vi Phase 10 <3

Jag fick med mig Simon ut på frukost en förmiddag.

Han är inte den mest roade killen på såna här påhitt (hans ord) men älskar honom för att han ändå gör det för min skull. Jag däremot njuter så av dessa små påhitt.

Jag följde med Linda till ZARA en dag och inte helt oväntat fick något följa med mig hem. Jag har inte varit inne där på länge men oj vad mycket fint de fått in nu till våren och sommaren. Denna blå klänning ska jag använda flitigt <3

Jag och Simon var i Bara och firade påsk, det bjöds på en Jugge inspirerad grillning och det smakade fantastiskt. Blir lyrisk av att studera en grill med så mycket korv...

SURKÅL <3

Det gosades med pojkarna och när de somnat spelade vi Yatzy <3

Jag vet om flera av min brors talanger men tårtbakning har jag missat!

Påväg till påskfirande i Åkarp!

Stannade till hos mor på vägen, far hade varit där på dagen och putsat hennes sten vår-fin. För mig är det lika overkligt varje gång jag kommer dit och läser hennes namn på stenen, varje gång.

Väl i Åkarp fick vi sätta oss till detta fantastiska bord som smakade himmelskt!

Mums mums mums! Vi stannade i Åkarp över natten, nostalgi.

När vi kom hem från svärföräldrarna i Åkarp följde jag med Linda på en PW. Vädret slog helt om till sol och värme under promenadens gång så vi stannade till vid vattnet för kaffe och kaka (som Linda överraskade med). Där stannade vi i några timmar och njöt <3

Måndag och idag har jga inte gjort många knop, fast det beror lite på hur man ser på det. Att avveckla 4 avsnitt av Blacklist, 3 av Eagles är inte fy skam. Där emellan har jag tränat, gjort träningsprogram, druckit kaffe, bakat - thats it. Nu blir det middag och Blacklist.

- Petronella

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229