Hej alla söta läsare! 🌸
igår var det fredag och det var kalas för min sambos lilla syster den finaste tjej som fyllde hela 18år helt otroligt vad tiden går fort kännt henne hela 6år helt otroligt ,
det blev firande med massa god mat och tårta så ett lyckat kalas med fint sällskap . 🌸

idag lördag blir det ut och äta på Sandsjöbaden o fira min pojkvänns mormor som fyller år imorgon men fira till det idag mys helg ❤❤🌸.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hej alla ! ❤

idag är det en speciell dag för idag fira min sambo o jag hela 6år som vi varot tillsammans och 4 år i förlovningen helt sjukt vad tiden gått fort å jag älskar han för varje dag som går det finns ingen som är så underbar som han är helt fantasktig som han .

idag när jag kom hem så stod det ett paket vid dörren och öppna det så var det dom fina röda rosor helt underbart fina dom va sen en lapp han skrivit i sen var det 3 triss lotter i , han är helt romantiskt finns ingen finare än han .
Sen lycksa vi till det lite extra med kina mat en helt underbar kväll med min sötnos ❤❤❤.

puss och kram alla

Likes

Comments

God eftermiddag!❤
idag var jag hos bästa vän som har fått en liten tjej nova. var länge sen jag  fick träffa henne men idag blev jag bjuden på jätte god fika och bebis mys var så kul att få träffa henne helt underbar dag har det varit med mkt skratt och prat. 
finaste nova som finns gav henne en jätte fin vit body med spets sen fina byxor med rosett där bak o ett vitt hårband till glömde fota detta men det får ni se en dag 😍❤❤❤.
finaste Bella du har varit så saknad var kul träffa dig o din fina dotter .

Likes

Comments

Hej alla glad läsare! 😊
som alla inte vet så målade min sambo o min fina pappa vårat vardagsrum i en annan färg ena sidan grå och en fondvägg i rosa beige vi blev så nöjda .

Men sen tyckte vi att vi ville ha en ny soffa med för dom vi hade inna  va så mkt ned suten i så vi skaffa den fina skönhet en divan soffa blev så nöjd med den där blev så skillnad känns som ett nytt vardagsrum ❤❤😍😍.

helgen är ju här ska bli så skönt plus jag har en vecka semester med inte illa ska bli skönt med ledigt så tänkte passa på nu och hälsa på en mkt saknad bästa vän o hennes söta dotter längtar mycket 😍❤
. puss alla glad

Likes

Comments

Hej alla söta läsare! ❤
sitter kolla på lite alla hjärtans dag grejer som saker man kan ge till sin älskade eller sina bästa vänner det är ju snart dags för alla hjärtans dag .

Jag hade tänkt ge nått speciellt till min finaste sambo fundera baka nått eller en mat rätt så få se vad jag ska ge 😗❤😉.
blir nog att han ska få en grej med men kan lägga ut den efter som han bruka läsa här hihihi ❤❤.

Hoppas alla har en fin och under bar helg 😍.

Likes

Comments

God kväll alla söta ! ❤
Hoppas alla ha haft en jätte härlig o underbar helg som jag har haft och helgen närma sig slutet. och är dags för en ny jobb vecka .

Min helg har varit jätte härlig lördag hade vi hemma fest med härliga gänget så kul när alla är samlade så idag mår man som man förskäna 😏 en lyckad helg har det varit. 

Ni får ha en jätte fin kväll alla ❤.

Likes

Comments

God eftermiddag !
helgen kommer med storm men idag är jag på väg med min finaste pojk och min pappa mot Linköping för ska få prata om min opration i fingret o när det blir imorgon men istället för att åka imorgon så ska vi sova hos min killes mormor o morfar ska bli så mysigt att va där underbar start på helgen .
Hoppas alla får en underbar kväll o helg som jag får . 💕🌸

Bjuder på denna söta bil på min underbar katt ❤.

Likes

Comments

God kväll! ❤
som alla inte vet så har jag slutat idag mitt gammla jobb och ska börja på ett nytt imorgon ska bli spännande och roligt att få pröva nått nytt jobb .
Men det va min sista dag idag på jobbet kändes både skönt och ledsamt på samma gång att lämna mina finaste jobba kompisar o säga hej då kom en tår 😢 på kinden idag att behöva lämna er men vet att jag kommer trivas jätte bra ❤.
Men i kväll satt jag i min soffa och plötsligt kom mina fina 2 jobba kompisar några av dom och kom med en så fin blombuket och choklad ask o en smörgåstårta ett fint kort , blev så glad att ni kom i kväll ni ska bara veta hur mkt det betyder för mig blev röd o jätte glad av detta fina saker jag fick önska alla kunde ha så fina kompisar som ni älskar er massor ska ni veta ni är en del av mitt hjärta å ni kommer alltid va de kommer aldrig glömma er vi ses på vardagarna och Snapchat 😍😙🌸 🌸🌸❤❤❤❤.

God natt alla söta !

Likes

Comments

Hej alla fina ! ❤
som alla kanske inte vet så har vi målat mitt och sambons  vardagsrum till ena sidan ljus  grå och en fondvägg i rosa beige.
blev så nöjd med allt sån skillnad blev det så ni ser ju lite av hur det blev lite dålig bilder men det är mobilen men blev så himla nöjd 👌😍.
Men vi behöver måla lite mer rosa så det får bli köpa mer o fixa lite till men så nöjd .

så nu blir det rätt lungt denna söndag med underbart sällskap 🌸.
puss och kram

Likes

Comments

God eftermiddag!  🌸
söndag redan helgen bara springer i väg min Helg varit underbar tagit det lugnt.  Just nu är jag o min pojk i aneby hälsa på min fina bror en sväng innan vi far hem igen för middag. 

Vi ska börja måla med snart vardagsrummet så vi ska börja plocka lite sen börja måla igen . ❤

Ni får ha en fin söndag alla .

Likes

Comments