Hejsan världens bästa bloggis. Mitt liv ser ut så här just nu: trying to överleva skolans alla prov och krav (samt mina egna) and still trying to åka skidor relativt fort.

Dessvärre fungerar ingenting av dem just nu. Jag befinner mig i ett mörkt hål, långt nere i en äcklig kompost. Konstigt liknelse men det är sant. Jag har så mycket att göra att jag inte vet var jag ska börja. Istället blir det så att jag skiter i allt. Haha, smart va? Jag är inte direkt deprimerad men jag är deppad. Deppad över livet och över att jag suger.

Skolkuratorn sa en gång sa till mig; "Frida du måste se glaset halvfullt istället för halvtomt". Hej hå jag slog sönder glaset förra veckan, i tusentals bitar. Som det känns just nu så källsorterade jag det inte ens.

Depressing inlägg, JAG VET. Men jag skriver för bövelen vad jag vill.


Pöss

Likes

Comments

HEJ och VÄLKOMMEN till min nya, fräscha, alldeles egna, lilla, brilijanta bloggis! Vill egentligen skriva hundratjugo utropstecken men det känns lite väl krystat... Här hade jag iallafall tänkt skriva om det mesta. Mest bara för att jag själv ska ha något som jag själv kan kolla tillbaka på. När jag var liten tappade jag alltid tålamodet när jag skrev dagböcker, så ger mitt aningen äldre jag, en chans att prova detta istället. Jag var tyvärr inte med i svängarna 2011 då alla normala skaffade blogg.

Vem vet, jag kommer förmodligen råka radera bloggen av misstag eller råka dela den på facebook. Det senare alternativet är dock det betydligt värre av dem.

Om det nu är någon vilsen själ som läser detta så vet jag inte om du/jag ska skratta eller gråta. Men hej på dig iallafall, det enda som garanteras här är att det inte kommer att ske några särskrivningar. Hoppas jag iallafall.

Pöss

Likes

Comments