Week(END)

var det söndag igen... helgen har gått väldigt snabbt som vanligt, trots att jag bara gick "halvdag" i fredags, men kan bero på att jag gick upp sent både igår & idag. Gillar egentligen inte att gå upp sent, då känns det som att helgen blir så mycket kortare och man känner sig oeffektiv. Meen, efter veckans tidiga mornar var det välbehövligt att få lite extra sömn. Dock var vi ute igår så blev en rätt sen kväll, men ändå skulle min kropp jäklas med mig och vägra somna om när jag vaknade halv nio... låg dock kvar i sängen några timmar till efter det.

Hade i alla fall en väldigt bra dag igår. Den började som sagt med en sovmorgon, följt med en tur till stallet där både mamma & pappa följde med vilket var trevligt. De var snälla och fixade stallsysslorna och jag kunde bara fokusera på ridningen. Blev ett 35min ridpass fyllt med ca 25min skritt & 5-10min trav, första gången jag satt upp på riktigt på en vecka vilket faktiskt gick över förväntan. Då jag inte vill rida på böjda spår eller liknande nu innan nästa vetcheck fokuserade vi mycket på halter i skritten och att hon skulle lyssna, även i avbrotten från trav till skritt ville jag att hon skulle lyssna och att huvudet inte skulle vara uppe i taket. Hon var duktig och inte överpigg, hon ruskade och slängde upp huvudet lite i traven så kände att hon höll på att ladda för något hela tiden men hon höll sig i skinnet <3 svårt att säga i nuläget hur hon känns men ska fortsätta rida enligt schemat jag fått och se vad som händer.

Efter stallet fixade jag mig och sedan åkte jag och resten av familjen på middag hos mina kusiner då min farbrors fru fyllt år, så en stor del av släkten på pappas sida var där vilket var så kul. Har haft så mycket för mig när vi haft släktmiddagar osv på senaste, vilket jag har haft lite dåligt samvete över, men äntligen fick jag träffa dem igen! jättemysig & god middag. Efter det åkte jag till några kompisar och hängde innan vi senare gick ut som sagt.

Idag är jag riktigt seg pga sömnbristen inatt men har nu satt på mig en ansiktsmask så kanske jag kommer till liv lite i alla fall, såhär 17:30 på kvällen :) senare ikväll kanske jag och en kompis ska hänga och innan det tror jag att jag går över till mamma och äter lite middag. Ha en bra kväll så hörs vi, kram

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Åh att få lite extrahjälp när man är i stallet är verkligen guld!! Himla mysig helg det låter som att du haft <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom