Tillbaka till vardagen

Haha, har verkligen bildbrist just nu så det fick bli två bilder från när jag, pappa och Albin var på en älgfarm förra veckan.

Hej!
Nu är semestern slut & vardagen är tillbaka. Eller ja, det känns rätt ovanligt då vardagen egentligen inte ser likadan alls ut som innan semestern. Nessa är fortfarande på ”sommarkollo” så har inga stallsysslor att göra än = helt fri före/efter jobbet. Det känns väldigt skönt på ett sätt då stallet ger mig ganska mycket ångest för tillfället, det är såklart kul att åka dit och hänga med hästar och kompisar men just ridningen ger mig en klump i magen och tyvärr får mycket annat som hör till stallet också ta stryk. Samtidigt känns det inte helt rätt att ha kopplat bort stallet till 100% då det ändå varit min vardag under så lång tid. Istället för att fokusera på en häst och allt som hör till den måste jag nu fokusera på mig själv vilket känns ovant och hade gärna haft någonstans att fly mina problem. Men nu ska jag försöka fokusera på min hälsa, börja komma igång med träningen lite smått och se vart det leder. Ska försöka göra det till en kul grej och inte till en hets, komma ihåg att äta även fast jag tränar och att helt enkelt ha ett sunt förhållande till träning. Men det är något jag måste börja med nu när jag inte har stallet som sagt, då jag annars inte har mycket annat att göra före jobbet som nu när jag jobbar eftermiddag. Måste ha någon plan innan jag börjar för att jag ska funka, mår inte alls bra av att bara ligga i sängen fram tills jag börjar. Så träning och hälsa är prio ett nu.
I veckan jobbar jag em, vilket inte är mitt favoritskift då jag knappt hinner träffa någon innan jobbet. Gillar att vara själv men får också en hel del ångest av det, men bara 4 dagar kvar av ensamhet hahah... nä nu ska jag äta upp mitt kvällsfika så ska jag hoppa i säng så snart som möjligt, blev inte mycket sömn inatt. Kram

Gillar

Kommentarer