Tillbaka... ett tag i alla fall

Japp.. då var man här igen och ska försöka komma igång med bloggandet för typ 100e gången. Kommer alltid tillbaka när jag har lite att göra, vilket i princip aldrig händer, & sen slutar jag när jag har för mycket att göra. Meen, det är väl tanken som räknas elleer?
Nu sitter jag i alla fall i skolan, därav de otroligt charmiga bilderna från skoltoan här ovan. Går en utbildning som mest präglas av praktik (jobb alltså) men som även innehåller några teoriveckor som tillbringas på en gymnasieskola, faktiskt den jag gick i för några år sedan. Feels good to be back, eller något hehe..
Just nu har vi rast och har inget mer intressant att lägga tiden på än att skriva om mitt ytterst ointressanta liv. Planerna idag är dock att gå klart skoldagen och sedan åka direkt mot stallet. Ska försöka fixa hela stallet förutom ridningen innan jag tar in min häst (Nessa) och sedan planerar jag att åka hem och äta middag & förmodligen hinna se dagens avsnitt av Love Island UK <3 Senare ikväll har jag hoppträning som jag ser fram emot och efter det ska jag försöka skynda mig hem och sova så jag förhoppningsvis tar mig upp imorgon. Vi höörs!

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Vad är det för utbildning?