Söndagsmorgon

God morgon!

Nu var det några månader sedan sist men tänkte att jag skulle försöka ta upp bloggandet litegrann, mest för att jag tycker det är roligt att skriva och för att jag mår bra av att skriva av mig någonstans. Min vardag har väl inte förändrats särskilt mycket sedan sist, vi är fortfarande i en pandemi och mina dagar består i det stora hela av jobb och hundpromenader i princip.

Denna helg börjar i alla fall lida mot sitt slut. I fredags jobbade jag över några timmar, så istället för att jobba 06-11 jobbade jag till 15 istället. Det gick dock bra men efter den här förmiddagsveckan var jag verkligen helt slut i både huvudet och kroppen så helgen kom lägligt. Efter jobbet åkte jag och pappa ut med hundarna i skogen en sväng och senare drog jag iväg till några kompisar där vi drack vin och hängde med min ena kompis hundvalp som hon precis skaffat. Det var verkligen en mysig kväll!

Igår vaknade jag rätt sent och var ganska seg så det enda jag egentligen jag gjorde under dagen var att ta en promenad med Nella och hänga i soffan. Senare under eftermiddagen åkte jag iväg till min kompis och träffade hennes nya kattunge som är världens gulligaste. Vi åkte sedan vidare till mig och åt sushi och mest pratade då vi inte träffats på ett bra tag, ett väldigt trevligt och välbehövligt häng.

Idag är det söndag och jag sitter och dricker en kaffekopp i soffan. Ska bara äta något till frukost och sedan ska jag antingen gå en promenad med Nella eller så tar jag en liten joggingtur med henne. Har inte varit ute och sprungit på flera månader så måste verkligen ta tag i det snart, måendet blir verkligen så mycket bättre av att röra på sig. Visst, jag går ganska långa hundpromenader varje dag men att variera med joggingturer kan vara skönt.

Nä nu ska jag försöka ta mig upp ur soffan, tror Nella börjar bli sugen på att gå ut nu.

Gillar

Kommentarer