Söndag ännu en gång

Hej!
Söndag idag och helgen har gått snabbt. Har dock minst en veckas ledighet kvar framför mig så dagarna kommer fortsätta se ut på samma sätt ändå.

I helgen har jag ridit och fixat stallet som vanligt. Eller Nessa är inte riktigt helt fräsch än och haltar fortfarande något så hon har jag inte ridit. Ville se hur det såg ut när någon satt upp på henne också igår och inte bara på lina som jag kollat tidigare, så mamma fick sitta upp så jag kunde se. Hon gick något vingligt och såg inte 100% ut som sig själv, så fick bli en promenad även då. Det blev samma sak idag, men ville kolla henne på lina igen och hon visade inte jättemycket när hon var på stor volt men när jag minskade voltstorleken blev hon lite ojämn så tyvärr verkar det inte vara helt bra än... känns jobbigt att inte kunna följa ridschemat jag fick från veterinären men det går ju inte att göra något åt det och det är bara att försöka acceptera läget. Har återbesök på onsdag så då hoppas jag att det hinner bli bra tills dess så jag kan få någon rättvis bedömning, haha det är lite komiskt ändå att det varje gång innan ett återbesök har hänt något som satt käppar i hjulet för oss men inte mycket att göra åt tyvärr.

Annars i helgen så har jag hunnit umgås mycket med Frida och Olivia, vi har spelat mario, sett film och ätit mycket gott, uppskattar verkligen dom två såå mycket!<3 det har varit väldigt kul & mysigt. Idag har det inte hänt mycket, har ridit hempa som vanligt och han var ovanligt framme för skänkeln vilket var roligt. Sen åkte jag mamma, pappa & Albin till Avion och fikade och nu på kvällen har jag, mamma & Nella varit på en promenad i skogen. Var väldigt behagligt väder och skönt att rensa tankarna lite, oj vad jag uppskattar att bo så pass nära skogen som vi faktiskt gör.

Bortsett från detta har coronaångesten kommit tillbaka och har blivit hur nojig som helst igen. Förstår inte varför min kropp ska hålla på såhär, fattar att det är normalt i situationen vi lever i just nu men blir ju galen på mig själv. Hoppas den avtar något snart så hjärnan inte behöver gå på högvarv hela tiden, när man väl är ledig vill man ju kunna slappna av lite i alla fall. Nä, så nu ska jag sätta mig och trycka chips istället som ofta funkar lite som en lösning på min ångest, kraam

Gillar

Kommentarer