Sommarkänslor!!

Under de senaste dagarna har man verkligen fått sommarkänslor, även här uppe i Norrland. Det har varit upp emot 16 grader tror jag i alla fall om inte mer, så under dessa dagarna har man absolut inte klagat över att inte jobba. Det jag hunnit med sen jag skrev senast är bland annat att i tisdags var jag Sandra & Olivia på Sjöbris som är en uteservering vid älven. Vi passade på att ta en senare lunch där den dagen det var som varmast här. Vi fick bord precis vid vattnet och trots att jag bara hade en tunn skjorta på mig svettades jag, hur underbart? tog deras populära räkmacka som för övrigt var hur god som helst trots att jag inte är största fanet av skaldjur osv. Sedan lyxade jag även till det med en proseccodrink! för ovanlighetens skull. Det var jättetrevligt att få socialisera sig för en gångs skull haha.

Annars har jag inte gjort så mycket, hunnit med att spendera en hel del timmar i stallet som vanligt, longerat och promenerat med Nessa som man börjar märka har en massa överskottsenergi som ligger och gnager under ytan. Den tar ut sig genom att hon har mer humör än vanligt och beter sig inte riktigt som hon brukar. Nu är dock sjukhageveckan över och nu får jag börja rida henne smått igen, mest i skritt men får även trava 10min i en vecka framåt. Inte så mycket för världen, men nu behöver jag i alla fall inte gå med henne varje dag vilket är positivt! sen veckan därefter får jag ta några korta galoppintervaller & efter det är det dags för återbesök igen, åh vad jag hoppas det är bra då..

Sedan har jag gjort det vanliga, gått på promenader med Nella, sett Robinson och dokumentärserier samt ätit en hel del mat. Hoppas ni haft en bra vecka i alla fall & nu börjar det närma sig helg IGEN! veckorna går extremt fort, trots att jag inte gör särskilt mycket haha.. kanske för att jag vet att jag börjar jobba om 1,5 vecka?

Gillar

Kommentarer

Lisa
,
Skönt att njuta av den lediga tiden!! undrar om du är anställd av Volvo eller bemanningsföretag?:)