Snart helg

Några bilder från när vi var på spa i onsdags som förövrigt var väldigt mysigt och två bilder på vår goda pasta pomodoro som vi gjorde igår kväll.

Hej på er!
Idag är det äntligeen fredag, oj vad efterlängtat! Har inte alls haft en bra vecka jobbmässigt, har haft svårt att koncentrera mig och att hålla fokus... nästa vecka är det dock skola så då får jag samla på mig ”energi” (??) typ och ladda om, för veckan efter det är det dags för jobb i två veckor igen. Slutar redan 11 idag vilket är skönt så efter det ska jag åka mot stallet och fixa allt där. Har nu gått med Nessa i en vecka så idag ska jag faktiskt sitta upp på henne, blir dock bara skritt idag också men hon har varit så irriterad och arg på allt från hästar till mig själv när jag gått med henne för hand så nu är jag lite less faktiskt. Blir nog barbacka då hon bara ska skrittas kravlöst. Såhär ser min helg ut i alla fall:

Fredag: jobb, skritta Nessa & fixa stallet, sedan kanske jag ska gå på min kompis 19års fest
Lördag: fixa stallet & rida Nessa i både skritt och med lite travövergångar, äta middag hos mina kusiner och ifall jag känner för det gå ut med några kompisar senare på kvällen
Söndag: fixa stallet, rida ett liknande pass som på lördagen med Nessa & sedan mest ta det lugnt.

Såhär kommer min helg ungefär se ut i nuläget. Nä nu ska jag fortsätta jobba så hörs vi senare, kramGillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men åhh, barbacka!! Hur kul är inte det?! Ha nu en SÅ rolig helg vännen <3
nouw.com/emmaengstrom