Senaste

Heej!

Nu var det några dagar sedan jag skrev så tänkte ta en liten recap om vad som hänt den senaste veckan!

"Invigde" semestern med att åka till stugan med familjen förra helgen där vi var fre-sön. Träffade även en del av släkten som bor där vilket var så mysigt. Vi tog det mest lugnt, badade, åt god mat och bara umgicks. Det var riktigt skönt att bara få komma bort och slappna av. Mår nästan som bäst där borta!

Nästan direkt efter att jag kommit hem från stugan flög jag och mamma ner till Göteborg i måndags. Mamma tog ett lite senare plan med min moster så vi möttes senare upp på flygplatsen när vi båda hunnit landa. Vi drog då in till Göteborg och åt en snabb middag innan jag senare åkte vidare.,,

Jag åkte nämligen vidare till Strömstad samma dag där min kompis Olivia har stuga med hennes familj. Jag stannade där några dagar och vi tog det mest lugnt, solade, badade, åt gott och hade det allmänt trevligt. Det var jättekul att få se och vara i hennes stuga då jag aldrig tidigare varit där innan. Så mysig och rolig liten trip!

Efter några dagar i Strömstad åkte jag & Olivia till Göteborg igen. Vi började dagen med Liseberg, vi åkte bara ett par attraktioner men det var ändå väldigt kul som vanliigt! Vi åkte bland annat den nya bergochdalbanan Valkyria, svinrolig men något obehaglig haha. Vi hade sedan bokat bord på en italiensk restaurang och eftersom det var så bra väder satt vi på uteserveringen, väldigt gott och skönt att få sitta ute i solen. Därefter gick vi lite på stan och avslutade vår dag med att fika på Mr.Cake som även öppnat i Göteborg. Vi tog de tre grejerna som ni ser på andra bilden här ovanför, så sjuukt gott alltså!! Efter detta åkte Olivia och jag mötte upp mamma och min moster. Vi åkte och såg på min kusins fotbollsmatch som spelade Gothia och sedan gick vi till en supermysig restaurang och åt middag. Jag tog en tryffelrisotto, jättegod!

Nu är jag i alla fall hemma och kommer stanna här ett bra tag framöver. Har trots allt haft en väldigt bra vecka i Göteborg. helt enkelt en toppenstart på semestern!

Gillar

Kommentarer

denisetiainen
denisetiainen,
Jättehärliga bilder 😃
nouw.com/denisetiainen