Positiva jag här igen

Tisdag idag & min energinivå är lika låg som den varit de senaste dagarna, om inte lägre... har även haft en hel del ångest både igår och idag som jag inte vet vad jag ska göra med, får sån stress när ångesten kommer för jag vet inte hur länge den kommer hålla i sig. Nu vet jag dock vad det kan bero på och en stor del till den är förmodligen att mitt koffeinintag den senaste veckan varit väldigt stort & vet att min kropp reagerat på det här sättet tidigare också. Är även andra underliggande saker som triggar igång den men det är på ett sätt skönt att veta orsakerna, för oprovocerad ångest är nästan drygast, att inte veta vart den kommer ifrån. Ska försöka dricka mindre energidrycker & kaffe under de närmsta dagarna och får hoppas på att ångesten lägger sig lite.
Idag när jag vaknade var det extra jobbigt att ta sig upp ur sängen, hade verkligen ingen ork varken i kroppen eller i psyket. Men gick upp och tog mig till stallet i alla fall, där jag fick till ett halvdant pass och ville helst av allt bara komma hem och lägga mig i sängen igen... men skönt att ha gjort något av dagen i alla fall trots att kroppen sa nej. Som vanligt fick jag tidsbrist när jag kom hem & fick slänga ihop en supersnabb pyttipanna innan jag åkte iväg till jobbet, tyvärr slank en celcius också ner, åh vad jag blir arg på mig själv.
Imorgon tar mamma stallet dock, Nessa ska bara få skrittas då hon ska bli behandlad av equiterapeuten på kvällen. Hade egentligen velat få till ett ridpass imorgon på morgonen för att känna igenom henne ännu mer & se om hon verkligen känns fräsch då jag blir så himla nojig att det ska vara något. Meen min planering av ridpass krockar med ridhusbokningar och dessutom känner jag att jag verkligen måste prioritera mig själv imorgon huur fånigt jag än tycker det låter. Tycker inte alls om att prioritera mig själv egentligen men känner att jag måste göra det just nu. Ska försöka få några timmars extra sömn och sedan ta mig ut på en joggingtur för att rensa huvudet lite & förhoppningsvis få lite D-vitamin om solen väljer att titta fram. Ska bli skönt att inte ha några måsten imorgon innan jobbet, ser verkligen fram emot det och att hinna äta lunch och frukost i lugn och ro.
Hoppas i alla fall att ni haft en bra dag så ser vi när jag skriver igen, kraam

Gillar

Kommentarer