Nystart?

Hej!
Som det förmodligen märkts har jag en stor tendens att börja blogga men inte upprätthålla det, men här kommer ännu ett tappert försök att göra det i alla fall.
Det har hänt mycket under tiden jag inte bloggat. Orkar absolut inte skriva ner allt, men de största händelserna är nog att jag köpt lägenhet och sålt min fina häst Nessa. Två ganska livsomställande saker på både gott & ont. Förutom det har vardagen inte varit särskilt händelserik, har jobbat på som vanligt, hängt lite med kompisar och varit i stallet en del.
Jag börjar smått att få ordning i lägenheten, men flyttade hit för bara några veckor sedan så än är det mycket som ska fixas. De flesta möblerna är på plats men väntar fortfarande på min soffa som inte kommer förrän i början av maj, därefter ska även mattor och gardiner inhandlas som ska matcha. Utöver det försöker jag hitta någon slags stil att ha här, det enda jag vet är att jag vill ha mer färg då det mesta är grått och svart. De flesta väggarna är dock i ljusa färger så det gör att rummen inte ger ett lika mörkt intryck ändå. Idag har jag i alla fall varit på Plantagen och inhandlat blommor som gjort allt lite mindre deprimerande i lägenheten haha, bland annat en stor monstera och några minikaktusar.
Får uppdatera mer om vad som händer i veckan och annat lite senare, men tänkte bara kika in och säga att jag är tillbaka på obestämd tid haha. Tror nog inte det är så många som kommer läsa mina inlägg, men att skriva av mig gör mycket för mitt mående och just nu känns det extra skönt att ha bloggen.

Gillar

Kommentarer