Ny vecka, samma planer

Hej!
En ny vecka, men i princip samma planer som alla andra jobbveckor. Den här veckan jobbar jag eftermiddag, så 14:30-00:00...
Imorse hade jag inte alls särskilt mycket motivation till att gå upp ur sängen. Känner att jag inte alls presterat som jag vill på jobbet och inte nått upp till mina förväntningar, så hade en liten klump i magen. Men hade i alla fall en bra förmiddag innan jobbet, pappa skjutsade & hjälpte mig i stallet för att mamma är borta med bilen idag så behövde skjuts & då passade han även till att hjälpa till i stallet. Hur snällt som helst!! Red Nessa lätt med rätt kravlös trav & skritt, bara med mål att hon skulle kunna vara lugn och låg med huvudet i övergångarna vilket gick bättre och bättre under passets gång. Eftersom vi än inte vet vad som är ”fel” på henne, då hon fortfarande är spänd i ryggen och något halt trots behandlingar, så håller vi på att reda ut med veterinären vad som kan vara den underliggande orsaken. Tills dess så ska jag bara rida lugnt med skritt & jogging, så hoppas jag på att få planera lite roligare pass framöver när hon blir bra.
Efter stallet följde jag med pappa till honom och åt lunch & hängde med vår hund, gick på en liten promenad med honom och tog det lugnt en stund. Sedan åkte jag förbi mig och bytte om och åkte vidare mot jobbet. Nu har jag jobbat ett tag och har några timmar kvar, sedan blir det hem direkt och sova.
Såhär kommer resten av vardagarna se ut, stallet på förmiddagen och jobb på eftermiddagen fram till natten, så lär inte bli någon jätteaktiv uppdatering under dessa dagar då jag heller inte har några roliga ridpass att utvärdera.
Hoppas ni haft en måndag som gått att överleva i alla fall, kraam

Gillar

Kommentarer