Många veckor sedan

Hej!!
Nu var det läänge sedan, men anledningen är att det verkligen inte hänt något intressant alls sedan sist. Har endast jobbat och efter det legat död hemma i soffan i princip, Nessa har åkt på sommarkollo hos en annan nämligen så har inte haft några stallsysslor att göra efter jobbet och typ inga ”måsten” heller så det har gjort att jag istället inte gjort något alls. Nååväl, nu har jag äntligen fått semester vilket känns extremt skönt.
Just nu ligger jag i sängen i vår stuga i Piteå och ska nog bara läsa lite innan jag ska försöka sova. Var så slut tidigare idag att jag tog en powernap vilket aldrig typ hänt tidigare, plus att jag börjar få sjukt svårt att uttala ord och säga fullständiga meningar så ska verkligen försöka ta igen sömn inatt så jag kanske blir till en människa igen hahah. Sjukt frustrerande att snubbla på ord hela tiden och känns sig seg.
Men som sagt, är i min stuga just nu och vi kom hit vid lunchtid ungefär. Har hunnit träffa mina kusiner som bor här i Piteå, sedan har jag, mamma och min brorsa ätit middag i stugan, tagit en promenad till hamnen och spelat kort tills nu. Det var så otroligt fint vid hamnen ikväll med kvällssol och grejer, sjukt skönt att bara sitta där, lyssna på vågorna & andas en stund. Det här är verkligen ett av mina favoritställen här på jorden helt ärligt. Men imorgon bär det faktiskt av till riksgränsen då min mamma och min moster fyller 50 och vi ska fira dem där. Vi ska bo på hotell, förmodligen vandra en del och bara ha lite svemester så att säga.
Nä, nu ska jag göra mig iordning för sängen...

Gillar

Kommentarer