Många dagar sedan

Hej!

Nu var det några dagar sedan jag senast skrev, men har inte hänt särskilt mycket så har inte haft något intressant att skriva... har jobbat och varit i stallet som vanligt. I torsdag hade jag hästledigt då mamma tog Nessa och jag han fixa lite grejer inför midsommar som var igår.

Ridpassen i veckan har gått sådär. Har inte haft självförtroendet på topp & har inte alls känt att jag är tillräcklig, Nessa är så svår just nu och jag har jättesvårt att komma åt henne på riktigt då hon bland annat fall ut med rumpan på volterna och jag inte kan få henne i en bra form utan hon ramlar bara ut. Sen blir hon väldigt sur när jag försöker ta i henne & lägga på skänkeln vilket gör att jag kommer i obalans i sadeln. Känner mig värdelös och är också konstant orolig för att hon ska vara dålig på något sätt. Nä ingen bra vecka ridmässigt men imorgon ska jag nog försöka få med mamma till stallet så jag kan ta några språng på hoppbanan, nya tag då helt enkelt...

Men igår var det i alla fall midsommar, som jag firade med några kompisar och vi gjorde trerättersmiddag med lite plock som förrätt, grillat som varmrätt och jordgubbar till efterrätt. Sedan spelade vi spel och umgicks bara! jättetrevligt måste jag säga. Kom hem vid 02 och idag fick jag faktiskt sova ut till 12?! har haft så svårt att sova i veckan och fått dåligt med sömn så detta var verkligen extremt skönt. Idag har jag inga planer, utan ska väl ta det lugnt bara, ta en promenad och njuta av det fina vädret. Har typ ingen motivation till något just nu, så ska nog bara ta en dag idag och ta hand om mig själv, kanske lägga en ansiktsmask och ha lite hemmaspa?

Jaja, hoppas ni haft en bra midsommar i alla fall!

Gillar

Kommentarer