Londonresan

I mellandagarna var jag & min fina mamma i London på en weekend, så därför tänkte jag dela med mig av en del bilder därifrån. Vill redan lämna Sverige igen men får tills vidare njuta av lite bilder...

Första dagen startade vi ett välkänt brunchställe, Granger & Co, och efter vårt besök förstår jag varför det är så populärt. Oj vad gott det var, själv tog jag en avokadomacka & en islatte. Mamma tog någon slags varm ostmacka och sedan delade vi på ricotta pannkakor som bara smälte i munnen. Nä, rekommenderar starkt om ni besöker London någon gång!

Vi gick även en heel del när vi var där. Vi tog bara taxi två gånger och det var när vi skulle till andra sidan London. Men det gjorde även att vi fick se alla fina hus och byggnader som finns där, det är verkligen så fint & mysigt. Trivdes verkligen där, en rätt lugn stad ändå som allmänt bara var behaglig att vara i. Notting Hill’s lägenheter och hus var ju något utöver det vanliga, så lyxiga och fina. Eftersom det precis varit jul var det också en hel del dekorationer, dock mindre än vad jag väntat mig.

Vi hann även med en del shopping också... hittade många fina saker, men är nog nöjdast av mina 2punds sockar & strumpbyxor från primark haha, sen hittade jag även världens mysigaste hoodie där.

Det här var nästan höjdpunkten på hela resan, mamma mia musikal. Vi hade inte bokat eller ens planerat den innan, men på Arlanda påväg dit bokade vi två biljetter. Mamma hade gått på ”samma” musikal fast för 20 år sedan och sa att den var jättebra, och OJ vad bra det var!! Skulle kunna se den flera gånger om ifall det gick. Älskar filmerna och musikalen var extremt bra gjord, med jätteduktiga skådespelare som var hur bra som helst på att sjunga också.

Sista dagen avslutade vi med att göra det bästa vi vet, äta sushi. Såklart gjorde jag redan innan en research på bästa sushistället i London, vilket visade sig vara detta, Sticks’n’Sushi. Vi tog en meny där man fick smaka det mesta, allt från friterade krabbollar & vietnamesiska vårrullar till makirullar & avokadosushi. Allt var så gott!! En bra avslutning helt enkelt.

Gillar

Kommentarer

shareegroovin
shareegroovin,
Men ååh så härliga bilder, och så kul att spendera en weekend i London <3
nouw.com/shareegroovin