Lately

Hej på er!
Idag är det redan söndag & det har känts som den här helgen gått såå snabbt.
Fredagen började som sagt med återbesök hos veterinären med Nessa. Visste inte vad jag skulle förvänta mig men fick där bekräftat att hon har en hälta på vänster bakben som nu har behandlats, väldigt tråkigt men skönt att ha hittat vad som varit fel. Så nu i tre veckor framåt, tills återbesöket, blir det mest skritt men vecka 2 & 3 får jag börja lägga till korta travintervaller. Håller tummarna & tår för att hon ska bli bra snabbt, lite surt att det blir såhär precis när tävlingssäsongen drar igång men det är bara att ta det som det kommer.
Efter vetbesöket åkte jag i alla fall direkt mot jobbet och jobbade några få timmar innan jag åkte tillbaka till stallet igen och fixade resten. På kvällen åt jag, Esther & Olivia middag tillsammans och såg på en intressant ny dokumentärserie på netflix som heter ”Love is Blind”. Jättemysig kväll.
Igår gjorde jag inte mycket alls. Sov ut och åkte sedan till stallet för att gå med Nessa, sätta upp stängsel i hennes hage så att det blev som en sjukhage då hon måste stå där en vecka efter behandlingen & sedan fixade jag till en del saker i skrubben. Åkte sedan hem och såg lite serier innan jag var tvungen att åka tillbaka dit för att ta in hästarna och gå ytterliggare en gång med Nessa, då hon står stilla så mycket & vill inte att hon ska få kolik eller liknanade. På kvällen åt jag middag hos pappa och såg mello för att sedan åka hem & sova då jag hade utsläpp idag.
Klockan stod på 07:00 och var verkligen inte pigg när jag vaknade, regnet öste även ner så motivationen att gå ur sängen var inte på topp. Tog mig i alla fall till stallet & släppte ut hästarna, men väntade med att släppa ut Nessa pga vädret och att hennes hage nu i princip är lika stor som hennes box så spelade inte så stor roll. Gick en stund med henne och sedan fick hon lite massage innan jag släppte ut henne i ovädret, hon var inte jättenöjd kan jag säga. Nu är jag hemma igen och har ätit frukosten på bilderna här ovan, lyxade till det med god smoothiebowl. Senare ska jag skjutsa Esther till jobbet och funderar på att åka till pappa påvägen hem och gosa med hundarna<3 ska nog redan vid halv tre åka tillbaka till stallet och ta in Nessa och gå en stund med henne.
Ikväll blir det en tidig kväll då det nästa vecka väntas en jobbvecka med tiderna 05:48-14:30.. gruvar mig redan!

Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,
Åh så mysigt! Och wow så god din frukost såg ut!
nouw.com/tildablanksvard