Långpromenad & sol

Hej på er!
Nu kan man äntligen säga att imorgon är det fredag<3 Har dock precis börjat min jobbdag idag så en & en halv dag kvar att jobba innan det är helg på riktigt.
Hade tänkt sova ut idag men är inte förvånad över att jag vaknade 07:30 av mig själv trots att jag inte somnade förrens 01:30... låg dock kvar i sängen i någon timma i ett tappert försök att somna om, men sen gav jag upp och tog med täcket till soffan där jag såg dagens avsnitt av Love Island. Åt sedan frukost och gav mig ut på en promenad i det fina vädret för att vakna till liv haha. Är så tacksam över att bo så nära strandpromenaden & älven sen vi flyttade, verkligen så härligt att gå där. Wow ändå vad en promenad kan förbättra hela ens mående & humör för stunden. Promenad blev tillslut 1,5h vilket var riktigt skönt. När jag kom hem gjorde jag min extremt exklusiva lunch, havregrynsgröt, som jag typ alltid äter innan jobbet för att det går så snabbt att göra och är mättande. Men idag lyxade jag till det och la till jordnötssmör & hallonsylt, bästa kombon. Nu är jag som sagt på jobbet och har middagsrast så passar på att skriva lite här.
Blev ingen tur till stallet idag heller då min medryttare/kompis/tränare rider Nessa på torsdagar. Är verkligen så tacksam (!!) & glad över att ha den hjälpen när jag behöver ta en paus ibland. Imorgon är det dock dags för återbesök hos veterinären med min lilla skrutt för att se om hon visar någon hälta & sedan ska hon få behandling för sin inflammation. Har inte känt något tydligt så är inte jätteorolig att det ska vara något men man vet ju aldrig, känns skönt att få bekräftlese i alla fall. Så det blir en tidig morgon imorrn också då vi har tid 09:15, så ska försöka hinna fixa boxen innan det också. Men bara en fyra timmars jobbdag väntar därefter så det gör inte så mycket & sen är det äntligen heelg.
Hoppas ni haft en bra dag, kraam

Gillar