Konstiga dagar

Hej!
Torsdag idag och snart helg igen. Den här veckan har varit riktigt konstig alltså, i och med corona stängde skolorna i tisdags vilket gjorde att vi inte kunde fortsätta ha teori som vi egentligen skulle ha hela veckan. Därför fick vi gå tillbaka och jobba istället nu onsdag, torsdag & fredag. Blev dock inte så stor omställning då jag går förmiddag i veckan, 05:48-14:30, men ändå en skum vecka kan man säga. Vi får se om vi ens får jobba nästa vecka, då Volvo verkar ska stänga i Göteborg i mitten på nästa vecka och en annan volvofabrik har redan stängt. Tiden får avgöra helt enkelt.
I måndags gick jag i alla fall skola och sedan fixade jag stallet med pappa, blev som vanligt ett skritt & joggingpass för Nessa. Hon har inte känts överpigg som jag förväntat mig att hon skulle vara nu när hon tar det lugnt så det är så skönt.
I tisdags hade vi även då skola och efter det åkte jag till stallet. Nessa fick en ”vilodag” då hon skött sig så bra på senaste och verkar inte ha så mycket överskottsenergi ändå, så gick med henne i 30-40min. Är inte heller jättemotiverad att rida om jag ska vara ärlig nu heller, får inte jobba henne på något sätt och har svårt att se syfte i passen trots att jag vet att det bara gör henne gott att röra på sig. Men menar mer att jag gärna ser hur vi kan utvecklas under varje pass och förbättra oss, men nu går det inte riktigt att göra det när vi göra samma sak varje gång. Meen försöker ändå se det positivt, att vid nästa återbesök kommer säkert allt vara bra, & denna gången är min magkänsla rätt okej ändå men har insett att jag inte alltid ska lita på min magkänsla doock. Jaja, tiden får utvisa helt enkelt.
Igår jobbade jag också, men mamma tog stallet och ridningen vilket faktiskt var skönt. Själv passade jag på att ta en promenad i det fina vädret och den slutade med att jag hamnade hos pappa. Där var jag med hundarna och hamnade tillslut i soffan där jag i princip låg död i några timmar. Senare kom även mamma dit och vi åt thaimat, riktigt gott! Efter middagen åkte vi hem igen och jag gick & la mig ganska direkt.
Idag är planerna inte så speciella, jobb nu & sen väntar stallet. Sen blir det väl middag, youtube och sängen!
Hoppas ni haft en bra vecka & att ni är friska och mår bra, kram

Gillar

Kommentarer