Karantän fortsätter

Hej igen!
”Karantän” eller vad man ska kalla det för fortsätter. Har faktiskt sysselsatt mig lite trots att mycket tid blivit spenderad i soffan. Igår kväll efter stallet åkte jag förbi pappa och åt middag och påväg tillbaka till mamma åkte jag förbi ica och handlade ”lite” grejer jag kände att vi behövde. Väl hos mamma gjorde jag en frukttallrik till oss två som vi åt medan vi kollade på Robinson.
Idag har jag hunnit med att kolla ännu några fler avsnitt av Robinson, gått en långpromenad med Nella, hållt i en ridlektion & fixat stallet.
Ikväll har jag lagat middag till mamma & Albin, lax med ett täcke gjord på creme fraiche, citron, citronpeppar, salt och riven ost och till det potatis i ugn. Jättegott blev det faktiskt!
Just nu sitter jag framför tv:n men ska snart gå till sängen, trots att klockan bara är 10, då jag ska rida tidigt imorgon. Idag skulle jag egentligen gå med Nessa, men det var jättemånga hästar i ridhuset och utan att förvarna blev hon helt till sig och hoppade runt, sparkade bakut, var allmänt fjantig och uppförde sig riktigt dåligt bara. Så valde att gå ut därifrån bara någon minut senare för att inte göra någon skada, det var tur det för påväg från ridhuset till boxen fortsatte hon hålla på så hon fick stå helt idag tyvärr, men det var nog bäst för oss båda. Hon har hållt sig i skinnet förvånansvärt bra under de här lugna perioderna vi haft mellan återbesöken så förväntade mig att hon skulle få någon spratt någon gång, men blev ändå less liksom... Därför tänker jag åka dit tidigt imorrn & rida så jag förhoppningsvis får till en bra känsla. Därför måste jag gå och lägga mig nu, kram

Gillar

Kommentarer